Red Bull 2012'de Yakın Mücadele Bekliyor

yazar:

kategori:

Takım kazandığı ikinci şampiyonluğun ardından 2012’ye odaklanırken, Horner bu sene ortaya koydukları baskın perdormansı tekrarlamayı beklemediklerini söylüyor.

“İşler asla daha da kolaylaşmaz, burası kesin. Ferrari gibi takımları hafife almak aptallık olur. Onlar büyük bir geçmişe sahip köklü takımlar. McLaren ve Mercedes-Bezn gibi takımlar.”

“Biz bu tarz bir performansın normal olduğunu düşünecek kadar aptal ya da bencil değiliz. Bu anormal ve bunu başarmak insan üstü bir çaba gerektiriyor.”

“Elbette rakiplerimiz kış boyunca sıkı çalışacaklar. (Şampiyonluk yolunda) bir kere tolerans gösterebilirler ama bununla iki kez karşı karşıya kalmak onları üzmüş olmalı. Ama onların tüm alanlarda devamlılığı var ve bu oldukça önemli.”

Adrian Newey, Kore GP’sine katılmayarak fabrikada yeni otomobil üzerinde çalışmayı tercih etmişti.

Horner, “Gelecek seneye odaklanmaya başlamalıyız. Yepyeni bir araç tasarlayıp ortaya koymak için dört aydan az bir zamanımız var. Bu yüzden Adrian bu yarışa gelmemeyi tercih etti. İngiltere’de RB8 ile ilgileniyor.” dedi.

Horner, bu sene ikinci şampiyonluğunu kazanan ekibinden de övgülerle bahsediyor ve takımın kendisi her alanda nasıl geliştirdiğine dikkat çekiyor.

Son olarak da bu sene her iki arenada şampiyon olmuş olmalarına rağmen bu sene yapmaları gereken bazı işler olduğunu belirtiyor ve  “Şimdi önceliğimiz Mark’ın şampiyonada ikinci sırada bitirmesi.” diyor.


Yorumlar

  1. 07.mehmet.ferrari avatarı
    07.mehmet.ferrari

    Seneye rdbl ait olduğu yere geri dönecek !………fanatik tifosi…!…

  2. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    slogani uctu uctu kus uctumuydu?

  3. Bizim mahallenin muhtarına benziyor 🙂

  4. Birde RB sadece F1 de değil adamlar sürekli spoar dallarında sponsor oluyorlar özellikle adı sanı duyulmamış yada bizim yeni duyduğumuz spor dalları…Amatör sporlara bile adamlar sponsor oluyorlar.Bazen merak ediyorum bu adam hakikaten bukadar zenginmi yada dünyada bukadar çok Red bull mu tüketiliyorr…

  5. hakikaten karizma adam haa kim derki 67 yaşında….

  6. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    Horner Mateschitzin yaninda kuculmus de nasihat aliyor gibi bir resim var ortada

  7. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    Dietrich Mateschitz tanidigim en karizma adamlardan biri.hakkaten cok karizmatik bir adam ayrica 67 yasi var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir