Red Bull da 2012 Parçalarını Erken Test Etmeyi Reddetmiyor

yazar:

kategori:

Newey “Artık tüm araştırmalarımız gelecek sene üzerinde ancak bu seneki aracın temelinde bir şeyler bulursak, bulduklarımızı rakiplerimize vermemesine bağlı olarak test etmeyi seçebiliriz.”

“Gelecek sene egzoz pozisyonu dışında büyük kural değişiklikleri yok ve bu değişikliğin araç üzerinde büyük etkisi olacak.”

“Bu kısıtlama çerçevesinde en iyi çözümü bulmaya çalışıyoruz.” dedi.

Newey, araçlarının şampiyonluk kazanmasından büyük keyif aldığını ve bu takımın orta gruptan gelip dünya devlerini yenmesinin durumu daha da özel kıldığını söyledi.

Newey “Çok özel çünkü Red Bull’a ilk zamanlarında katıldım ve ardından takım olarak galibiyet ve belki şampiyonluk kazanma umuduyla geliştik. Bu sene, 2010’daki parlamamızın özel bir durum olmadığını kanıtladık.”

“Jaguar çalışanlarına katıldığımda Christian Horner iş veriyordu ve herkesi uyum içerisinde çalıştırmak gerekiyordu. 2007 ve 2008’de tam olarak istediğimiz yerde değildik ancak yapısal açıdan hâlâ gelişiyorduk.”

“Bu biraz zaman alıyor. Williams ve Mclaren’de görevim temel olarak tasarım bazlıydı ancak burada işlerin öyle olmadığını gördük. Bu yüzden başardıklarımız harika. Tutkudan doğan harika bir atmosfer var.” dedi.

 


Yorumlar

  1. 07.mehmet.ferrari avatarı
    07.mehmet.ferrari

    Ya adam dünya devlerini yendik diyor 2009 daki kural değisikleri olmasa n.h..yenerdiniz sizin devriniz bitti artık !

  2. -Konudışı-
    yılın paylaşımına aday 🙂 Rubens http://img15.imageshack.us/img15/4415/155559017s.jpg

  3. RedBull sezon bitmeden önce yenilikçi bir sistemi test etmeye kalkışırsa bunun diğer takımlar tarafından kopyalanacağının farkında. Bu yüzden gizli tutmaya çalışacaklar. Bu da az test edecekleri anlamına geliyor.

    Onların işi de zor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir