Buemi "Her İki Aracın Son Seansa Kalması Şaşırtıcı"

yazar:

kategori:

Bugünkü sıralamalarda Buemi 9., takım arkadaşı Jaime Alguersuari ise 10. oldu ve Toro Rosso her iki sürücüsüyle son 10 sürücü arasında kalmayı başardı.

Buemi “Takımım için çok mutluyum çünkü harika iş çıkardılar. Tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum. Her iki aracın 3. seansa kalması şaşırtıcı. Artık iyi bir yarış geçirmemizi umuyorum çünkü bugüne puan verilmiyor.”

“Bu pistteki ilk yarış ilginç bir deneyim olacak. Bugünkü sonuç takım çalışmasının ürünü. Hindistan’a geldiğimizden beri herkes maksimumunu verdi.” dedi.

Jaime Alguersuari “Özellikle takım için çok mutluyum çünkü her ikimizde iyi sıralardayız ve Sebastian dünden beri çok hızlıydı. Ben bazı sorunlar yaşadım. Bugün mükemmel bir tur attı. Benim sorunlarımı gece çözdük bu sayede bugün rekabetçi olabildim.”

“Yarın bu sıralardan başlayarak iyi sonuç alma şansımız var ve bu şampiyonadaki asıl rakiplerimiz Sauber’ler arkamızda olduğu için faydalı olabilir.”

“Strateji önemli olacak ve her şeyi doğru yapabilirsek o zaman büyük puanlar kazanabiliriz. Sezonun bu dönemindeki performans artışı tüm şirketin aracı geliştirme konusunda harika iş çıkarmasına bağlı. Yarın ilk 8 içerisinde tamamlamayı umuyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. mclaren button ( cesur yürek ) avatarı
    mclaren button ( cesur yürek )

    italyandan italyana hediye

  2. rocco junior avatarı

    Belki artık kendi kaynaklarını kullanabiliyorlardır?

  3. mclaren button ( cesur yürek ) avatarı
    mclaren button ( cesur yürek )

    onlardamı kanatlandı ne oldu
    yani bu kanadı bi arkadaştan hediye mi aldılar diyorum
    🙂

  4. eee sauber battı, şumi battı. petrov cezalı. artık son seansa kalın.

  5. buemi garaja döndüğünde tüm takım onu tebrik etti bu adamı hiç bu kadar gülerken görmemiştim bn de toro rosso ların son seansa kalmalarını beklemiyodum açıkçası yarın da süpriz yaparlarsa vay sauberin haline

  6. red bull, şampiyon oldular diye acaba bu takıma minik taktikler mi verdi ??? 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir