Karthikeyan: "Bundan İyisini Dileyemezdim"

yazar:

kategori:

Hindistan’daki yarış için özel olarak HRT tarafından Vitantonio Liuzzi’nin yerine yarıştırılan Hint pilot, damalı bayrağı hem takım arkadaşı Ricciardo hem de Tema Lotus’tan Trulli’nin önünde geçti.

Karthikeyan: “Harika bir yarış çıkardım ve gerçekten keyif aldım. İnanılmaz bir tecrübeydi. Evimdeki yarışta 17. olmak, bu araçla dileyebileceğim en iyi sonuçtu ve takım arkadaşımla birlikte Lotus’lardan birini geçmek durumu daha tatmin edici hale getirdi.”

“(Sıralamada) Ceza almam utanç vericiydi. O olmadan belki de daha iyi bir yarış çıkarabilirdik. Ama iyi bir kalkış yaptım ve ardından ön kanadımdaki hasar sıkıntı yarattı. Ama ondan sonra iyi bir tempo tutturdum ve iyi bir yarışı tamamlayabildim.”

“İlk Hindistan GP’yi tamamlayabilmek inanılmaz bir his ve asıl rakiplerimizle rekabet edebilmek çok şeyi kanıtladı”


Yorumlar

  1. massathebest arkadışımın(veya "zın") dediği gibi "tur bindirme esnasında pilotlara nasıl yer verilmez" işini iyi yapıyor.şimdi kötü pilotta diyemeyiz parayla yarışıyor olsa bile o sponsorların bi'
    onu destekleme amacı vardır.gerçi bir çok neden sayabiliriz size kalmış.ama sonuçta dünyanın en hızlı atıyorum 60 cesur pilotundan biri.ama şunu belirteyim hepiniz yorumu çok doğru.ben (yani yalakalık anlaşılmasın) türkiyef1.com da da yorum yapmıştım ama buradaki ortam çok daha iyi.
    konuyu acayip sapıttım.yine de evinde hrt ile yarıştı ve finişe geldi.ama bence ricciardo ve karthikeyan veya liuzzi ve karthikeyan karşılaştırılamaz

  2. bencede fazla zararı yok ama bir bakıma kendi yorumunun değerlendirilmesi gibi.ve dediğin gibi
    diğelim yorumu yapan kişi bazen kendine puan veriyor olabilir.(hiç sanmıyorum yazıyım dedim:))
    yine de yorumumu ciddiye aldığınız i,çin teşekkür ederim

  3. Aynı kişinin birden fazla oy vermesinin önüne geçilmesi gerek. Bunun dışında sistemin bir sorunu yok.

  4. sana biraz moral vereyim dedim 🙂

  5. "gene" konu dışı:şu yorumları puanlama işini bence bitirelim herkes fikrinini yazıyor "-" puanlara düşünce doğal olarak moral düşüyor.ya tabii herkesin görüşü kaldırılsın diyenler olabilir kaldırılmasın diyen olabilir.neyse konudışı:)(cevap yazarsanız sevinirim:D)

  6. Önünden 5 pilot yarış dışı kalınca, bir de trulli startta kaza yapıp zeminine zarar verip zaman kaybedince bir çırpıda 6 sıra kazanılıyor. 17+6=23 e takım arkadaşını da geçmiş sonuçta. Pardon: o da bir kazaya karışmamış mıydı startta?

  7. 5-6 yarıştır yarışmıyor ,yaşına göre iyi iş çıkardı ayrıca takım arkadaşı Ricciardo yuda geçti.
    Tebrikler,o araçla daha iyisi olmazdı.

  8. RAİKKONEN  41 avatarı
    RAİKKONEN 41

    beceriksiz pilotların umudu budur evinde yarışmak ve diğerlerini engellemek

  9. kanıtladığın tek şey, "tur bindirme esnasında pilotlara nasıl yer verilmez", bunu iyi bildiğindir..
    delirmeyen bir pilot kalmadı bence, eller kollar, bol bol saydırdılar karti'ye.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir