Briatore: "Vettel 2012'de De Durdurulamaz"

yazar:

kategori:

Renault’un eski takım patronu, bu sene Alman pilotun ve Red Bull’un ortaya koyduğu egemenliğin, yakın zamanda rakipleri tarafından engellenemeyeceğine inanıyor.

La Politica nel Pallone Radyosu’na konuşan Briatore: “Webber bile onu artık zorlayamaz”

“Bu şampiyonanın bitmesi için sabırsızlanıyorum. Çünkü çok sıkıcı bir hale geldi. Ama gelecek senenin de farklı olacağını düşünmüyorum”

“Aynı kurallarla, onların (Ferrari’nin) Red Bull ve McLaren ile arasındaki farkı kapatabileceğini düşünemiyorum. 17 sene boyunca bir takımın sadece 2 ay içinde 0,6-0,7 saniyeyi kapattığını asla görmedim”

Briatore ayrıca Lewis Hamilton ile Felipe Massa arasında devam eden kazaların kendisine komedi ikilisi “Laurel ve Hardy”yi hatırlattığını dile getirdi.

Briatore: “Beni güldürüyorlar”

Öte yandan Briatore, daha önce “kaldırım taşı” olarak niteleyip sert eleştirdiği Jenson Button’un performansından etkilendi.

Briatore: “İngiliz pilot hakkında çok yanılmışım. Bu senenin gerçek sürprizi. Bizim adımıza çalışmıştı ve onun bu kadar iyi olduğunu hiç tahmin etmezdim”


Yorumlar

  1. bak ya lafı söyleyene bak lan 3 kağıtçının en önde gideni vettel nereye 3. şampiyonluğunu alıyo seneye egzoz yok herkez onların sonunnu geleceğini düşünüo sen alonsocu değilmiydin Öte yandan Briatore, daha önce "kaldırım taşı" olarak niteleyip sert eleştirdiği Jenson Button'un performansından etkilendi. bu sene zaten yaptıkları ile pist üstünde bir çok kişi yi kapak etmiştir 2002 yılında buttonu takımdan kovmasaydın o zamanlar alonsoyu süt dökmüş kediye çevircektik çifte şampiyon button olcaktı

  2.  2011 monza ağlayarak  telsizden rakip pilotu g avatarı
    2011 monza ağlayarak telsizden rakip pilotu g

    “Laurel ve Hardy”yi hatırlattığını dile getirdi.

    Briatore: "Beni güldürüyorlar"

  3. Benetton Ford du sanırım Schumi 1994 te yasal olmayan gizli traction control sistemi sayesinde şampiyon olduğunda takımın başında MAFIASO Flavio Briatore vardı. Arkadaşın Schumi sevgisi çok ama bilgisi yetersiz gibi >:)

  4. La Politica nel Pallone Radyosu'na konuşan Briatore…

    Adamın hayatı politika. Demeç verdiği radyodan bile belli:) Sportif bir şey yaptığını gören oldu mu?

  5. kendi pilotu button'ı tanıyamadıysa bu niye olmasın :)))

  6. Sende haklısın adam bir ara kendi pilotu olan Schumi'yi senden daha iyi tanıyamaz değil mi? :))

  7. Button'u tanıyamadıysan Shumi'yi hiç tanımassın sanırım. Seneye ekipi ile geliyor ve bu yıl fazlasıyla gelişme gösterdi. Takayı biraz hızlandırırlar ise işte o zaman yarışların izlemesine doyum olmaz. Bu sene koşuyoruz yetişemiyoruz en azından tur yemeden yarış bitiriyoruz ona şükrediyoruz. Bakalım 2012'de taka Mercede'e dönüşebilecek mi(inşallah,amin)
    İşimiz dualara kalmaz umarım:))

  8. sezonun 3.yarışı sonunda rakımlar bırakıp 2012ye hazırlanması gerek dediğinde gayette mantıklı konuşmuştu.Bence bu adamın konuştuklarını irdelemek lazım bazen çok doğru konuşuyor,bazende saçmalıyor

  9. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    Briatoreyle ilgili bildiğim bir şey varsa o da söylediği hiçbirşeyin tutmamasıdır.her zamanki gibi boş konuşmuş

  10. Bu adamı konuşturmayın be kardeşim.Şom ağızlıdır bu herif.

  11. "İngiliz pilot hakkında çok yanılmışım. Bu senenin gerçek sürprizi. Bizim adımıza çalışmıştı ve onun bu kadar iyi olduğunu hiç tahmin etmezdim"

    Formula 1 tarihini değiştirebilecek bir söz bu aslında. Eğer Briatore 2002 yılında Button'ın çok iyi olduğunu düşünseydi, muhtemelen Alonso'yu Button'ın yerine koymayacaktı. Alonso da Renault koltuğu dolu olduğu için, 2002 Mayıs'ında teste çıktığı Jaguar'da yarışacaktı. Çünkü Jaguar tarafından beğenilmişti…

    Test linkini paylaşmıştım, yine koyayım.
    http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motorsport/formula_one/2011180.stm

  12. Laurel ve Hardy iyi benzetme olmuş.:D:D

  13. vettel böyle hatasız sürerse seneye 3. şampiyonluğunu alabilir fakat yine de bu kadar kolay alamaz. seneye mclarenin farkı kapatacağına inanıyorum zaten sene içinde baya gelişim kaydettiler. ayrıca button konusunda tek yanılan briatore değil sanırım 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir