Brawn: "Geleneksel Yarışları Kaybetmemeliyiz"

yazar:

kategori:

Ross Brawn: “Önemli yarışları kaybetmek istemiyoruz. Hepimiz burada oturup hangilerinin önemli olduğu üzerine tartışabiliriz ama simge haline gelmiş tarihi olan yarışları kaybetmek istemiyoruz. Formula 1’in Hindistan gibi ülkeler için Monaco, Silverstone ve Monza gibi bir yarış olma amacıyla, etkinliklerin bir parçası haline gelme adına çekici olmasını sağlayan bu yarışlardır. Eğer bu miras özelliğindeki yarışları, bu önemli tarihi yarışları kaybedersek, F1’in çekiciliğinin eksileceğini düşünüyorum”

“Belli nedenlerden dolayı takımlar, özellikle önemli gördükleri Hindistan, Rusya, Kuzey Amerika gibi yerlerde ilave yarışlar istiyorlar. Bu yüzden oradaki yarışları destekliyoruz ve Bernie’nin (Ecclestone) başarılı olması harika”

“Concorde Anlaşması’nda takımların ilave yarışlara onay vermesi yönünde madde var; özellikle de Avrupa’nın dışı için. (Ama) Hepsini idare edebileceğimizden emin olmalıyız.”

“Takvim, bir takım açısından 20 yarışı geçmesi ile biraz zorlayıcı. Gelecek sene art arda (1 hafta arayla) yarışlar 3 defa olacak ve bu, çalışanlarımızın çok uzun süre uzakta kalacağı anlamına geliyor. Takımların bu ilave yarışlarla nasıl başa çıkabileceğine bakmamız gerek.”


Yorumlar

  1. Anladım şimdi ben yanlış anlamışım demek ki, çünkü Brawn araçla ya da galibiyetle ilgili bir şeyden bahsetmediği için yorumun konu dışı geldi bana ama tabi ki temennilerinde haklısın.

  2. Bırak şimdi geleneksel yarışlarıda adam gibi araç tasarla.seneyede orta sıralarda izletme Schumacheri yeter.Az laf cok iş.

  3. Haberi tam okudum arkadaşım yanlış anladığım bir şey yok.Sadece Mercedes ve Shumi'ye yarış kazandırabilecek bir araç istiyoruz ki hem geleneksel simge olmuş yarışları hemde her pisti simge pistlere dönüştürebileceği kazandığı yarışlarla adının o pistlere verebileceği bir takım olma yolunda adım atmasını istiyoruz.Monaco, Silverstone ve Monza gibi pistler nasıl simge olduysa yenileri de olabilir. Hindistan şu anda en çok beğenilen pist oldu. İnsanlara o pistleri sevdiren yarışcılar ve pistte ki verdikleri mücadeledir.
    Brawn genel konuşuyor. Bense Brwan için konuştum. Saygılar

  4. gelecek dememiş "geleneksel" demiş haberi tam okumadan yorum yapmayın lütfen.

  5. Takayı geliştirin de tüm yarışları kazanın.Bak Shumi yükselişte sizde aracı geliştirin beraber kazanın hee. Nedersin Brawn amca?

  6. "Eğer bu miras özelliğindeki yarışları, bu önemli tarihi yarışları kaybedersek, F1'in çekiciliğinin eksileceğini düşünüyorum"

    artık yeni pistlere bir dur denmeli.
    ama Börni durdurulamayacak gibi.

    Bu işin en büyük kısmı nostaljik hisler.
    Bunu ilk önce tutmuş olduğun yıllanmış takımın verir.
    Mümkünse yıllanmış pilotun.
    Ardından da eski köhne ama herşeyi ile ezberlenmiş bir pist. tarihi senin takımın ve pilotun ile dolu olan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir