Alonso'nun Koleksiyonunda Sadece Abu Dhabi'ye Ait Kupa Yokmuş

yazar:

kategori:

Alonso “Buraya geldiğimde çok iyi hissettim. Dün akşam (çarşamba) geldim ve sabah oteldeki havuza gittim. Oradan padoktaki botları, renkleri ve asfaltın dışının maviye boyandığını gördüm. Hoş bir sıcaklık var ve buranın yarış gerçekleştirmek için harika bir yer olduğunu söyledim.”

“Geçen seneyi düşünmedim. Belki de buraya uçuş gibi şeylerin çok rahat olmadığı Kore ve Hindistan’dan geldiğim için öyle olmuştur.” dedi.

Alonso, kariyerinde 72 podyum kazandığını ve bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan Abu Dhabi yarışı hariç tüm yarışlardan kupaya sahip olduğunu söyledi.

Alonso “Motivasyon her zaman yüksektir. Şu ana kadar 72 podyum zaferi kazandım ve Abu Dhabi haricinde takvimdeki tüm pistlerden 72 kupam var.”

“Bu yüzen sadece tek bir tane eksik ve umarım bu sene ya da önümüzdeki senelerde Abu Dhabi kupasını da dahil ederim.” dedi.


Yorumlar

  1. alonso haberi alonsocu olarak yorum yapan benim dışımda bir ama geceleri uyuyamayanlar 2 buda gerçekleri gösteriyor

  2. bu kendisine fanlarının verdiği maket veya oyuncak tarzı kupaları da sayıyor galiba…araplar niye vermemiş ki acaba buna bir kupa? mesela bir çaylağın ardında tüm zamanların en uzun takip kupası…
    ne bileyim…

  3. unutmuş.
    buraya ait de özel bir kupası var.

  4. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Alonso felaketlerin altından daha da güçlenerek çıkmasını bilen bir pilottur.Keşke basın mensupları her dakika başı papağan gibi geçen yıldan bahsedip Alonsonun moralini bozsun ve onlar da görsünler nasıl motive olduğunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir