Webber Gelecek Sene İçin Ayrıntılara Önem Verecek

yazar:

kategori:

Avustralyalı pilot, özellikle sezon başında Pirelli lastiklerine alışmakta güçlü çekmesi ile takım arkadaşına kıyasla çok geride kaldı; hatta şampiyon olmuş bir araçla henüz yarış galibiyeti elde edemedi.

Gridin önüne dönmenin ne kadar zor olduğunu bilse de Webber, elinden geleni yapacağını, F1’de rekabet etmenin keyfinin bu olduğunu ifade etti.

Sezon sonu için Webber: “Elbette bir dinlenmeniz gerek. Bu senenin ardından hepimiz dinlenmeliyiz. Her zaman belli bir seviyede bir şeyler öğreniyorsunuz; değerlendiriyorsunuz. Ardından sene sonunda nerede gelişebileceğinizi görüyorsunuz”

“Benimki gibi uzun bir kariyeriniz olduğunda, daha sonraki sezonların çalışmalarında neyin önemli olduğunu bilirsiniz. Bu sene birçok şekilde geçen seneki kadar güzel olmadı. Ama bazı iyi yarışlarım yine de oldu”

“Çıta yüksek ve bu harika. Zaten bu yüzden her gün uyanıp yataktan kalkıyoruz. Kendim için çıtayı düşürmek istersem, bu işi yapamam ve başka bir şey bakarım. Ama bunu yapmak istemiyorum. Bu seviyede kalmak istiyorum”

Red Bull pilotu, gelecek sene için yaklaşımını tekrar gözden geçireceğini ve bütün alanlarda küçük gelişimlerin önemli olduğunu belirtti.

Webber: “Her zaman olduğu gibi şeytan ayrıntıda gizlidir. İnce ayarı. İşler değişebilir ve bir parça momentum kazanabilirsiniz. Bu sene Seb’de olan bu. Harika bir sene geçirdi. Birkaç pilot da önceki senelerinde olduğu gibi performans gösteremedi.”

“Mazeretlerden uzun bir liste yapabilirsiniz ama ben bununla ilgilenmiyorum. Pistte konuşmalısınız”


Yorumlar

  1. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Ayrıntılara Önem Verip Vettel'in 1 Sıra Gerisinde Daha Fazla Yarış Bitirebilirsin 🙂

  2. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    Asil bir rakip.bahane üretmek egoist insanların işidir

  3. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    Asil bir rakip.bahane üretmetmek egoist insanların işidir

  4. "Mazeretlerden uzun bir liste yapabilirsiniz ama ben bununla ilgilenmiyorum. Pistte konuşmalısınız"

    çoğu pilotun başucuna yazması gereken bir yazı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir