Senna Yine Hayal Kırıklığı Yaşıyor

yazar:

kategori:

Pistten ayrılşmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Senna, “Dürüst olalım ki benim performansımla pek ilgisi yoktu. KERS sorunu çok canımızı yaktı. Pitten geçiş kazası ve piste uyum sağlamayan otomobil de yardımcı olmadı tabii. Bunları düşündüğünüzde neden bu sonucu aldığımı anlayabilirsiniz.” diyor.

2012’de takımda kalmak için güçlü adaylardan olduğu söylenen Senna, “bu hafta sonu perforamansımın olabileceği kadar iyi olduğunu düşünüyorum kesinlikle. Stratejik açıdan bir risk aldık ama işe yaramadı.” dedi.

Final yarışında kendi memleketinde yarışacak olan Senna “Belki Brezilya’da daha iyi durumda oluruz. İyi bir hafta sonu olmasını umalım.” diye konuştu.


Yorumlar

  1. Daha önce test yapmadığı bir araca binmesi mi?Senna Lotus'un test pilotuydu……

  2. Bruno Senna bu adamın gerçekten de gerçek performansını bir türlü göremedik gitti. Bu kesinlikle kendi suçu değil. Yarıştığı dönem Hrt aracın da bir beklentimiz yoktu. 2011 için son altı yarış kala kokpite geçmesi Yeni olan Drs Lastikler ve daha önce hiç test yapmadığı bir araca binmesi gerçek performansını yansıtmaya engel olduğunu düşünüyorum. Bir de buna takımın performansı ve sorunlar eklenince işlerin çıkmaza girdiğini düşünüyorum. Umarım F1 de yer alır bu takım yada başka bir takım ile gerçekten de ismini duymamız bile yetiyor en azından benim için.

  3. Ben Senna'nın yarıştığı yarışlarda heidfeld'i çok merak ederdim.

    2007 ve 2008'de takım arkadaşı kubica'yı bile deli zorlayan heidfeld, bugünlerde çok hafife alınıyor. Tamam, bir alonso, lewis olmayabilir ama yeterince hızlı bir pilot.

    Söylememe gerek yok, rakamlar konuşuyor zaten. Senna'ya her türlü fark atan Petrov, Heidfeld'in sınırlı yarışta topladığı puanları daha yeni geçebildi.

  4. Valla bi sen degil Bruno, herkes hayal kirikligi yasiyor senin icin..

  5. Soyismin ne kadar SENNA olsada sen Bruno'sun

  6. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Pek Birşey Fark Etmeyeceğini Düşünsemde Daha İyi Bir Araçta Neler Yapabileceğini Merak Ediyorum.

  7. aynen brezilyalı değiller mi hepsi aynı kardeş

  8. Ya soyadını kulanma,yada amcanı örnek al,bırak massa gibi mızmızlık yapmayı

  9. yaşım itibariyle ayrton sennayı izleme şansına sahip olamadım belki yeğenini izlerim dedim çok ümitliydim brunodan fena da başlamamıştı bu sene ama teknik aksaklıklardan mı kendi performans düşüklüğünden mi kaynaklanıyo bilemiycem galiba bu gidişle son sezonu olacak sennanın.

  10. RAİKKONEN  41 avatarı
    RAİKKONEN 41

    soyadını araca bırak çık git,dayına ayıp oluyor

  11. Belki Brezilya'da daha iyi durumda oluruz. İyi bir hafta sonu olmasını umalım

    :)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir