Sauber: "Raikkonen'e Zirve Mücadelesi Veren Bir Araç Gerek"

yazar:

kategori:

Williams başkanı Sir Frank Willims Abu Dhabi’de Raikkonen’le görüştüklerini ve bunun oldukça normal olduğunu belirtmişti.

2001’de Raikkonen ile yarışan Sauber ise Blick gazetesine verdiği demeçte, bu haberlere sevindiğini söylüyor ancak, “Motive edilmesi gerekiyor ve Kimi sadece başa güreşebilecek bir otomobildeyken motive olur” diyor.

Williams takımı kötü bir sezon geçirmiş olsa da bünyesine kattığı Renault mekanikerleri ve McLaren’in eski tasarımcısı Mike Coughlan ile yeni sezona daha sıkı hazırlandığı biliniyor.


Yorumlar

  1. 2001 a1 ring'de de podyuma çıkmıştı nick hala hatırlarım o zaman sauberin en parlak dönemiydi ve hakkinenin emekliliğini açıklamasından sonra mclaren için yarışmasına kesin gözüyle bakılıyodu ama nickin şansı hiçbir zaman yaver gitmedi 2009 da tam iyi bir araçta yarışacak dedik bu sefer schumi geldi bu adamın harcanmasına gerçekten çok üzülüyorum lotusun yaptığına ise diyecek bir şey bulamıyorum takımların eric boullier zihniyetli adamlarca yönetildiği sürece daha beter olmalarını diliyorum.

  2. Kimi Williams ile döneceğine Toro Rosso ile dönse daha mantıklı değil mi? 2013'te Webber zaten olmayacak, Redbull'a geçiş için basamak olur, hem Kimi'nin ralli takımının da sponsoru Redbull değil miydi? Ayrıca Williams uzun vadeli anlaşama isteyecektir…Williams takımına saygım sonsuz olsa da Kimi'yi sürünürken görmek istemiyorum…daha önce de dediğim gibi Williams'ın eski günlerine dönmesi çok çok zor, kural değişikliği falan da yok…Yönetimden teknik ekibe kadar çok kişinin değişmesi, takımın tazelenmesi lazım…Williams şu haliyle Barrichello'ya daha uygun, devam etsinler, Rubens'in hevesi kursağında kalmasın, artık yalvarmaya başladı adamcağız, üzmesinler adamı…

  3. zor motive olmasından ve konstrasyonunun çabuk bozulmasından bahsediyor arkadaş yanlış birşey anlamaya gerek yok

  4. Aynen…

  5. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Rahatlık konusuna kesinlikle katılıyorum.

  6. Tolga Soydan avatarı

    2004 de ferrari varken ne kadar rekabetçi olabilrsin.2009 ikinci yarısında kimini performansı üst düzeydi.keşke felipe olsaydı da görseydik.bilemiycz hiç bi zaman nasıl olucağını performanslarn

  7. kimi üstün yetenekleri olan bir pilottur. motosikletten tutun bisiklete kullanış şekline bakın gerçekten sıra dışı bir yetenek…bu gibi insanların en büyük problemi özgüvendir. ve birçok kez rakiplerini hafife alırlar ve tavşanın kaplumbağaya geçilmesi misali yenilirler…istedikleri zaman yenebileceklerine inandıkları için böyle bir rahatlık vardır ama bu rahatlık onlara zarar verir.
    ben kiminin daha istekli bir şekilde döneceğine inanıyorum…görülecek bir hesabı mutlaka vardır.

    ben buradaki hesabı 2 yıldır kesiyorum. o da dönsün pistlerdeki hesabı kessin…:)))

  8. Spa 2009da puan alıcak bir araç olması halinde neler yapabileceğini gördük:)

  9. Yavaş araç olmadı diyenler açsın 2009 sezonuna baksın felaket Ferrari'yle nasıl sonuçlar almış (eski puan sistemi), pilotaj milotaj demeyin top class 2,3 kişiden biridir zaten

  10. 2003 ve 2009 a katılamayacagım maalesef 2003teki araç rekabetçi bi araçtı 2009'da ise massa, macaristan olayı olmadan dominant gözüken taraftı

  11. resimde kimi'nin yanındakinin heidfeld olduğuna hala inanamıyorum. unutmuşum.

  12. Dövüş müsabakalarında özellikle gençlerde rakipten dayak yersen birde antrenörden dayak yersin yenildiğin için.. zor şartlarda eğitim verip hayatın çekişmesine atarlar eğitim için dahi dişli rakipler verirler ve ringe dönersin, . Senna ve Prost u , Rai ve Montoya yı ,Levis ve Alonso yu . her özlel hissettiği pilotunu, alttan almayacak hırçın bir pilotla kapıştırdı zaten oda biliyor kimin galip geleceğini. birbirini istem dışı agresifleştiren bireysel yeteneklerini daha çok geliştren ve savaşa asker sürer gibi korkmadan er meydanına atan Ron Dennis gibi adam gerekli Rai ye hızlı bi araç olmasa da olur.

  13. "schumi gibi alonso gibi değil" derken !

    bulunmaz hint kumaşı değil ya, istemiyorsa gelmez olur biter.

  14. "Kimi sadece başa güreşebilecek bir otomobildeyken motive olur"
    İşte bu doğru.

  15. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Yani sırf negatif yorum yazmak için elinizi yormayın. Adam kendisi çıktı dedi ki Williams ile görüşüyorum ama henüz anlaşma yok. Kimi yalan dolan açıklamalar yapacak adam değildir. Bir şey ne ise, onu söyler. Eğer Renault için onu söylemişse öyle olmuştur. Böyle saçmasapan bir yorum olamaz.

  16. Tolga Soydan avatarı

    hedefi yoksa gelmesin

  17. ama o zaman henuz sampiyon olmamisti ve hedefleri vardi 🙂

  18. Tolga Soydan avatarı

    kiminin elinde hep hızlı araçlar olmadı.2001 2002 2003 2004 2006 2009 da yavas aracı olmasına rağmen çok iyi sonuçlar aldı.

  19. Birkaç gün sonra raikkonenden bir yanıt gelir. Williams beni reklam yapmak için kullanıyor der.Tıpkı Renaulta dediği gibi.

  20. Sauber`e aynen katiliyorum, Kimi podyum disinda baska bir sira icin savasmaz, Schumi gibi Alonso gibi degil bu adam, onu motive etmek gercekten zor, bu yuzden tarihine buyuk saygi duymakla birlikte Williams`la donmesini pek istemiyorum..

  21. emiko emiko avatarı

    Vettel'in şu anki resmine çok benziyor.

  22. Resimdede bayağı genç ha bizim delikanlı

  23. williams ' cı mı olacaz ne…ha gayret gelecek bu adam..rai nin haberleri bile f1 i canlandırmaya yetti :),koltuk savaşları dahada hızlandı….

  24. williams ' cı mı olacaz ne…ha gayret gelecek bu adam..rai nin haberleri bile f1 i canlandırmaya yetti :),koltuk savaşları dahada hızlandı….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir