Marko: "Vettel'i Tutmak İçin Rekabetçi Aracımız Olmalı"

yazar:

kategori:

Vettel’in 2009’da katıldığı Red Bull ile 2014’e kadar anlaşması var.

Alman pilot, takımla şu ana kadar 2 defa şampiyon oldu ve 20 yarış kazandı; F1 tarihinin en genç çifte şampiyonu unvanın aldı.

Marko, Vettel’in Red Bull’a bağlılığının garantiye alınamayacağını, Alman pilotun her zaman rekabetçi bir araç isteyeceğini bildiklerini ifade etti.

Ama Marko, Red Bull’un gelecekte de güçlü olacağı konusunda takımına güveniyor.

Marko: “Daha uzun süreli güvence veya çalışma garantisi tercih etmeyiz. Gerektiğinde bakarız”

“Vettel’in bizimle kalması için ona kazanan bir araç vermeliyiz. İhtişamlı bir yarış tarihi sunamayız. Sebastian, kendisine en iyi kazanma şansını sunacak paketin olduğu yerde sürecek.”

“Bununla birlikte bizim güçlü bir konumda olacağımızı da söyleyebilirim. Ferrari dışında kim 2014 ve sonrası için bir motor anlaşmasına sahip olacak?”

Takım içinde devamlılığın önemli olduğu her defasında söyleyen Marko, en iyi insanları bünyelerine katmaya çalışacaklarını da ekledi.

Marko: “Bütün kilit konumlardaki insanlar, 2014 sonuna kadar anlaşmalı. Devamlılığa inandığımızı biliyorsunuz. Bununla birlikte yerimizde durmanın da önüne geçmeliyiz. Çalışanlarımızı sürekli olarak en uygun seviyeye getireceğiz”


Yorumlar

  1. nasıl ferrarinin alonsoyu mc larenin lewisi elinde tutması için rekabetçi araç üretmek zorundaysalar rbr de veteli takımda tutmak için zorlamalı takım en iyi mühendise takım patronuna ve pilota sahip 2014 e kadar yavaşlamayız

  2. Pilotlar gelir geçer, varolan takımlardır.Bu sporun her dalında geçerlidir, red bull öyle bir takım olmalı ki vettelin red bull'da kalmak için can atması gerekmeli, red bull'un vettel için değil.

  3. aerodinaminin şu günlerde bu kadar önemli olduğu ve onlardada iyi bir aerodinami olduğunu hepimiz biliyoruz ama marko nun 2014 motora değinmesi ki motor=%10 düşündürücü belki yeni kurallar için söylüyordur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir