Sato Formula 1'de Kalmaya Kararlı

yazar:

kategori:
Takuma Sato Super Aguri Takımı’nın spora veda etmesinin ardından, Formula 1’de kalmaya kararlı. Japon pilot Super Aguri yarışmayacağı açıkladığı için açıkta kaldı.
Ancak grand prix yarışçısı olarak devam etmek için taze fırsatlar aramaya odaklandığını söylüyor.
"Şu anda, gelecekte ne olacağı konusunda emin değilim. Tüm çabamı SAF1 için harcıyordum. Menajerimle seçeneklerimize bakacağız ve uygun olduğunda bir açıklama yapacağız. Ancak F1’den ayrılmak gibi bir niyetim yok."
"Performansımın zirvesinde kullandığımı hissediyorum ve tüm kariyerim boyunca beni destekleyen fanlarıma ve Japon destekleyicilerime daha fazlasını vermek istiyorum."
Sato Super Aguri ayrılığında duyduğu hayal kırıklığını da dile getirdi.
"Söyleyebileceğim şey; Super Aguri F1’in ayrılışından çok üzüntü duyduğum ve hayal kırıklığına uğradığım. Takımın içinde bulunduğu durumun zor olduğunun farkındaydım ama bir çözüm bulunacağını umuyordum. Ama ne yazık ki bu olmadı."
"Tüm problemlere rağmen ben hep iyimser kalmayı denedim ve takım için yapabileceğimin en iyisini yaptım. Super Aguri daima küçük bir takımdı ama büyük bir kalbe ve dev bir ruha sahipti. Leafield’deki herkes bizi gride yerleştirmek için inanılmaz bir iş yaptı."
"Onlar inanılmazı yapabilecek gerçek bir profesyoneller grubu. Agurisan’ın bizim için yaptığı her şeye sonsuz saygım var. İşleri yolunda tutmak için çok sıkı çalıştı. Ayrıca takımın tüm mensuplarını da asla unutmayacağım ve onlara SAF1’in kısa yaşamında yaptıkları her şey için teşekkür ediyorum."
"Sadece bir yıl önce ilk puanımızı alabildiğimizi düşünmek inanılmaz."

Yorumlar

  1. f1 yaşayan bir spor, kimileri doğarken kimileri ölüyor. SAF1 için üzgünüm. patronundan pilotlarına kadar adanmışlar oysa. yazık oldu sadece…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir