Honda'nın Formu Button'u Cesaretlendirdi

yazar:

kategori:

Jenson Button, İspanya yarışında Honda’nın performansından cesaret bulduğunu söyledi.

İngiliz pilot, Barselona pistinin araçlarına uygun olmadığını kabul etmesine rağmen yarışı 6. olarak tamamlayarak bu sezon takımın ve kendisinin ilk puanlarını aldı.

Ve olmak istedikleri yere gelebilmek için hâlâ yapmaları gerek çok iş olduğunu itiraf etmesie rağmen Button, Honda’nın her yarış gittikçe hızlanması nedeniyle iyimser olduğunu ifade etti.

Button: "Çok ümit vericiydi. İlk üç yarış sıralamalarda makul seviyedeydi ama yarışlarda iyi performans elde etmekte güçlük çekiyordum, çünkü ilk virajda iki kere kaza geçirdim"

"Bir yarışın sonuna ulaşmak güzeldi, özellikle de sadece bir puan değil 3 puan almak. İyi bir yarıştı ve aracın temposu makul seviyedeydi."

"Yapılacak dha çok iş var ama her gittiğimiz yarışta gelişmemiz ve araçtan daha fazlasını çıkardığımızı hissetmemiz olumlu şeyler."

Honda pilotu ayrıca, önünde yarış dışı kalmalar olmadığı sürece İspanya’daki sonucu tekrarlamasının zor olduğuna inanmasına rağmen pistin doğası gereği İstanbul’da daha güçlü olabilecekleri söyledi.

Button: "Bize biraz zaman kazandıracak bazı ince ayarlamalarımız var ve bu pist, aracımız için engebeli olan Barselona’ya göre biraz daha iyi olmalı"

"Sıralamalarda iyi bir performansı dört gözle bekliyorum ve sonrasını göreceğiz. Eğer herkes bitirirse, puan almak zor olacak. Ama tabii ki puan almayı hdefliyruz"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir