Kubica: "Türkiye'de Şanslı Değildim"

yazar:

kategori:

Robert Kubica, İstanbul’da hayal kırıklığı yaratan iki yarışın ardından bu hafta sonu Türkiye’de bu kötü duruma bir son vermek istiyor.

BMW Sauber pilotu, Türkiye’deki ilk yarışında lastik sorunu yaşamasının ardından 12. olmuştu. Bir sonraki senede de buna benzer nedenle, lastik ufalanması yüzünden, 5. sıradan kalktığı yarışta 8.liğe düşmüştü.

Robert Kubica: "Türkiye gerçekten benim favori pistim değil ve orada şansım yolunda gitmedi."

"2006’da, Formula 1’deki ikinci yarışımda, lastiklerle ilgili bazı sorunlarımız vardı ve geçen sene iyi başlamıştık, sonrasında biraz ufalanma sorunları ile karşı karşıya kaldık"

"Bu senenin aracını sürmesi daha kolay ve daha iyiperformans gösteriyor. Bu yüzden, işlerin farklı şekilde gitmesini umuyorum."

Kubica bu sene şimdiye kadar sıralamalarda ilk 4’ün dışında hiç bir zaman olmadı ve büyük rekabet için tekrar iyi performans göstermesinin önemli olduğunu ifade etti.

Kubica: "Nereye baktığınıza ve ne kadar yakıt aldığınıza bağlı olduğunu düşünüyorum. Avustralya’da ilk çizgideydim ama ne yazık ki Nakajima ile olan çarpışmam nedeniyle yarışı tamamlayamadım"

"Malezya’da çok ağır bir araçla başladım ve konumumu geliştirdim. Barselona’daki yarışta McLaren ile çok yakındık. Bu yüzden tempomuzun çok güçlü olmamasına rağmen ilk turda onların önünde kalmamız gerektiğini biliyorduk"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir