Massa: "Baskı Takımdan Değil, Kendimden"

yazar:

kategori:

Özellikle son 2 senedir Fernando Alonso’nun yanında çok düşük performans sergileyen Ferrari sürücüsünün takımdaki geleceği şüphe altında. Takım patronları açık bir şekilde gelecek senenin Massa için önemli olduğunu söylediler.

Brezilya’da sezon finalinde konuşan Massa “Baskıyı ben oluşturuyorum. Kendi açımdan çok fazla baskı uyguluyorum bu yüzden diğerlerinin baskısından daha çok kendi baskımı dikkate alıyorum.”

“F1’de her zaman, Ferrari gibi büyük takımlarda baskı vardır bu yüzden kendi baskımı önemsiyorum ve daha fazlasını yapmam gerektiğini biliyorum.” dedi.

Bu sene podyuma çıkamamasını değerlendiren Massa “Tabi ki bu olumlu bir şey değil ancak ben aynı zamanda en çok podyum kazanan Ferrari sürücülerinden birisiyim. Bu yüzden podyuma çıkmamış ya da asla galibiyet mücadelesi verememiş bir sürücü değilim. 11 galibiyetim ve çok sayıda podyumum var.” dedi.

 


Yorumlar

  1. alonso uzak ara onde ama massanın aracı onunkı kadar ıyı oldugunu dusunmuyorum santander sagolsun

  2. Nasıl oluyorda bir araç Mclerenleri geçiyor Redbull u arkasında tutuyor diğer aynı araç sıradan bir yarış çıkarıyor, ya Alonsonun aracında bir düğme var fazladan Vettel inkinde olduğ gibi ya da Ferrari hakkaten berbat bir araç yapmış bu sene? Hangisi?

  3. Züğürt tesellisi diye buna diyorlar sanırım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir