Red Bull Ricciardo'yu Caterham'da Yarıştırmak İstiyor

yazar:

kategori:

Ricciardo Red Bull’un genç sürücü programında yer alıyor ve bu sene Red Bull’un yardımıyla HRT ile yarışlara çıkma fırsatı buldu. Red Bull’un motor sporları danışmanı Helmut Marko, Caterham’ın seneye Jarno Trulli ile devam etmemesi halinde Ricciardo’yu orada yarıştırmak istediklerini söyledi.

Toro Rosso Red Bull’un genç sürücüleri için kullandığı takımı ancak henüz 2012’de bu takımda kimin yarışacağına karar verilmedi. Bu sene yarışan Alguersuari ve Buemi’nin durumu henüz netleşmiş değil. Son söylentiler Buemi ve Alguersuari’nin bir sene daha takımda devam edebileceği, Jean-Eric Vergne’nin bir sene yedek sürücü olabileceği şeklinde.

Eğer bu söylentiler gerçek olursa Red Bull, Ricciardo’ya bir koltuk bulmak durumunda olacak. Ricciardo’nun HRT ile devam etmeyeceği söyleniyor.

Marko ile birlikte Red Bull’un Takım Patronu Christian Horner ile Team Lotus’un sahibi Tony Fernandes’in Brezilya’da bu durumu görüşmek için bir araya geldiği tahmin ediliyor.

Trulli’nin gelecek sene için de Team Lotus ile anlaşması bulunuyor ancak sürekli olarak İtalyan sürücünün takımda devam etmeyeceği şeklinde söylentiler çıkıyor.

Ancak takım patronu Tony Fernandes son açıklamalarında her iki sürücüleriyle yarışacaklarını söylemişti.


Yorumlar

  1. Aman pis ellerinizle Caterham'a dokunmayın. Gidin HRT ile uğraşın. Dikkat ederseniz RB epey yayılmaya başlıyor. Ferrari bile zamanında bunu yapmamıştı. Şu an sadece Sauber'i bu şekilde kullanıyor.

  2. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    HRT'yide Alın Orda da Pilot Yetiştirirsiniz =)

  3. bence hrt'yi satın alsınlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir