Barrichello: "Bana Sadece Rekabetçi Bir Araç Verin…"

yazar:

kategori:

Brezilya’da 19. sezonunu tamamlayan Williams pilotunun geleceği hakkında belirsizlik hâlâ devam ediyor.

Taraftarlarına elveda demeyen Barrichello “Oğlum gelecek sene için bir kaskımı boyadı ve eğer anlaşmayı imzalarsam ilk yarışta onu kullanacağım. Gerçekten henüz bırakmaya hazır değilim.”

“Brezilya’da pite dönüş turumda taraftarlarıma elveda diyebilirdim ancak ben sadece el salladım çünkü geri döneceğimi biliyorum.”

“Sonunda motorumun devirini çılgınlar gibi yüksek devirde tutuyordum çünkü spinler için ceza alabilirdim. Son yarışım olsaydı her yerde daireler çizerdim ancak gelecek seneyi düşünmek zorundayım.” 

“Gelecek sene koltuğu hak ettiğimi düşünüyorum. Bu sene Sam Michael’in gidişi Mark Gillan’ın gelişiyle takımda lider olmak zordu ancak onlar da biliyorki lider olunması gerekiyorsa bunu başarabilirim.”

“F1’de insanlar gelip giderler çünkü burada F3, F3000, GP2 ya da o tür serilerde olan durumlar pek olmaz. F1’de baskı çok fazladır ve bazen takımlar sizi hayal kırıklığına uğratan kararlar almak zorundadırlar. O zaman depresyona girersiniz.”

“İnsanlar hızlı bir şekilde gelip gidiyorlar ve bir çok hızlı sürücü F1’de mutlu olmadığı için gitti. O tür kaç sürücü gördünüz? Montoya F1’den gittiğinde insanlar F1’in berbat olduğunu ve insanların bu sporu sevmediğini söylediler ancak ben seviyorum.”

“Ben sadece olumlu yanını kullanıyorum, negatif tarafı yok. Bu tutku için her şeyimi vermeye hazırım.Bana 3 satırdan oluşan bir kağıdı verin. Kendi tarafınızı imzalayın ve ben de imzalayayım. Buna hazırım.” 

“Büyük bir anlaşmaya ihtiyacım yok. Sadece gelecek sene rekabetçi bir aracı süreceğimi söyleyen bir anlaşma olsun. Ben sadece rekabetçi bir araç istiyorum. Tarafım tutulsun ya da sırf sürmek için süreyim istemiyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. @F1-F1 saka misin sen? "elestirim Rubens'in tavrinadir varligina degil ama kisi nasil bakarsa oyle gorurmus!" yazmisim bak bence sen varsa gozluklerini yoksa da algi anlayisini degistir! bayan sey Rubens degil yaptiklaridir bunu aciklamama ragmen boyle sacma bir saldiriya gecen birisi zihniyet degistirmeden dem vurmamali fikrimce!

  2. bence bariçello baydı kimi gelecek diye düşünmedim kendi adıma ama yani sırf koltuk bulmak içinde adam yapmadığını bırakmıyor,saygı duymakta bir yere kadar bence

  3. bence sen zihniyetini düzelt.Sen oyuncak arabalar ile oynarken o adam f1 aracı sürüyordu.Neden de la rosa ya yada micheal a tekrar donunce baydın demiyorda Rubens e diyor. De la Rosa cok mu başarılı bir pilot.Hadi arkadasım sen birak yorum yapmayıda biraz F1 tarihi araştır.Birseyler öğrenmiş olursun

  4. Herkes istiyor, bizde bizdeeee:))

  5. Sana rekabetçi araç lazım, bir tane de Alonso istiyordu sanırım…

  6. Simdi kotu padisahtan da yanlis seyler anlayabilirsin o zaman soyle diyeyim yanlis bir tercih yapmis padisah diye duzelteyim onu da

  7. Art niyetin de bu kadarina pes artik husnuniyetli olan arkadaslar ne demek istedigimi anlamistir zaten.600.yillik gorkemli Osmanli Imparatorlugu diye 40 yil iktidar surmus kotu bir padisahi elestiremez miyiz yani? Yuru arkadasim burdan ekmek cikmaz sana benim elestirim Rubens'in tavrinadir varligina degil ama kisi nasil bakarsa oyle gorurmus!

  8. Burak Soylu avatarı

    Barrichello senden en fazla Football Manager da takım lideri olur

  9. Bizim ağzımız açık bir şekilde izlediğimiz sporu 20 yıldır yapan adama baydın artık demek de ilginçmiş.

  10. Barrichello grid'deki en iyi 2. pilotlardan birisi, bu açık. Hiçbir zaman en hızlısı olmadı ama çok iyi bir 2. pilottlu her zaman yapması gerekeni yaptı. Takım arkadaşlarını geçemedi ama onlardan kopmadı da(Ferrari ve Brawn'dan hatırlayalım).(Button yarış kazanamazken yarış kazandığınıda unutmayalım)

    Takım lideri olur mu?Zor. Hızlı bir takımda ikinci pilot?Bu adamın işi bu, 1. pilottan kopmadan çok fazla puan toplayıp takımı şampiyonluğa ulaştırmak. Kariyeri bununla geçti ve hala bunu yapabilir. Kim bilir tekrar Ferrari ile yarışsa Massa'dan iyi olabilir mi? Belkide olur.

  11. rocco junior avatarı

    Yalnız adam emekli olmazsa bazı arkadaşlar fena üzülecek.Adam azimli,yarışmak istiyor öyle veya böyle hayat onun ve eğer yarışmak için seçilirse saygı duymak lazım.Biraz karşıdaki insan yerine kendimizi koyalım.Sırf Kimi dönecek diye koltuğuna göz dikenler sanki kendileri yarışacak gibi olaya baktılar.Neyseki Kimi farklı bir takımda koltuk buldu da Rubensin de gitmesine gerek kalmadı.Bence bayan bizim zihniyetimiz

  12. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Brawn Senin Son Şansındı. Ama Başaramadın. Bu Saatten Sonra Sana Kimse Rekabetçi Araç Vermez.

    Ancak Son Sıra Takımlarında Koltuk Bulabilirsin. Hatta Onlarda Bile Zor Koltuk Bulman 🙂

  13. Helal olsun;

    işte bu "AŞK" dır. bu adam bu işten açık birşekilde zevk alıyor; adam sözleşmeyi okumadan imzaya hazırım diyor;

  14. konusmus zaten hepsiyle tek tek Eric Bouiller'e gidip resmen yalvarmis oda listemizin ust siralarinda degilsin bosuna umut baglama bize demis.Eminim ki diger takimlara da gidip koltuk istemistir.Yok yani oyle yada boyle bu adam Brawn Gp ve Ferrari gibi ultra rekabetci araclar kullanmadi mi? Yani cidden boyle devam ederse hic iyi hatirlanmayacak birakmayi bilmek lazim.Tamam yarisma hirsini sevgisini anlayabiliyorum ama bir yere kadar!

  15. ''bana sadece rekabetci bir araç verin " imza;barrichello
    sendemi brütüs 🙂

  16. Schumacher- avatarı

    Adam resmen alsınlar diye basın yolundan yalvarıyor git kardeşim konuş takımlarla kendi imajını zedeliyor bu şekilde haberi yok galiba…

  17. harbiden baydin artik Rubens ya

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir