"Raikkonen-Renault Birlikteliği Çok Yakında Açıklanacak"

yazar:

kategori:

2011 sezonunun bitmesinin ardından artık takımların pilot dizilimlerini yavaş yavaş açıklamaya başlaması bekleniyor.

Gelen son haberlere göre, Williams ile görüşmeleri durduran Raikkonen’in Lotus Renault GP anlaşmasının açıklanması an meselesi.

Ünlü gazeteci Peter Windsor’un bir sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamaya göre, Sao Paola’dan dönüş uçağında bazı önemli kaynaklar kendisine, Lotus Renault takımının Kimi Raikkonen ile anlaştığını kısa bir süre sonra açıklayacağını söylemiş.


Yorumlar

  1. Eric Boullier ile olmaz bu iş. belki çok iyi mühendistir fakat bir duruş vardır ya insanda uzaktan bakınca hııh dersin bu adam da o yok . ne Ron ne Martin ne de Horner da olan liderlik yok. futbolun Oğuz Çetini gibi. takım patronu oup bukadar üst bir seri de başarı ince detaylar gerektiriyor bu adam da yok sanki. bkz. Domenicali 🙂

  2. sen de haklısın yıllarca pist üstünde kiminin fernandoyu geçişlerini izlediniz,artık sıra sizde:)

  3. SADECE ole mi diyecen:DD parti felanda ver

  4. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Dönsün dönsün. Alo yanından her geçerken OLE çekecem… :))

  5. Yusuf  Hitay avatarı

    genii gp ile dönmesi pek içime sinmedi. geliştirme konusunda sıfır adamlar, kötü bir başlangıç olursa daha da kötü bitebilir.

  6. dostum pilotumuza laf atıyosun ama emin ol 2007 ve 2008 deki kiminin altındaki araçlar fernandonun altında olsaydı mclarendeki zihniyet ferrari gibi olsaydı yani alonsoya 2.pilotluğu geçtm 5.pilot muamelesi yapmasaydı şu an fernandonun 4 dünya şamp. ve 30 küsür galibiyeti olurdu 1 puan farkla şampıyon olmazdı ama işte geçmişe mazi derler napalım alonso çifte dünya şampıyonu iken kiminin şampıyonluğu bile yoktu onun için konuşmayalım kimi beyefendi gelir yarışır pistlerde tabii ne kadar umrunda olur yarışmak onuda düşünemiyorum pek ii geceler:):)

  7. Hayirlisi olsun, Williams' tan daha iyi bir secenek bence. 6 dunya sampiyonlu gridi seyretmek kismet olur hepimize umarim.

  8. Allah`in sopasi yok jetman 🙂

  9. pardon yetti lan artık olacaktı

  10. korkuyorum bu kadar tantanadan sonra en sonunda yetti lsn stık diye umarım terbiyesiz bir şey göstermez :)))

  11. Boullier bu sener neyi gösterebilirim diyecek acep 🙂

  12. yine bi gazateci arkadaşlar, bu insanların gazına gelip heyecana kapılmayın ltf :D..şu açıklama kesin bi yapılsın sonra ne kadar sevinç gösterisi, ne kadar taşkınlık varsa o haberin altında yapın, çokta abartmayın :D..amma önce resmi açıklama bi gelsin sonra yine söve söve kapatmayın bilgisayarlarınızı 🙂

  13. gözümden kaçmadı.burdaki yorumlara kimse eksi (-) veremez çünkü beğen seçeneği var ama beğenme seçeneği yok ancak cevap yazılabilir dahice tebrik ederim.

  14. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    Aynen mc laren in kalbimde ki yeri bambaska.

  15. hahaha valla koptum yorumuna 🙂

  16. 2007 Pilotlar ve Takimlar sampiyonlugu, 2008 yine takimlar sampiyonlugu hesabindan dusuver o magnum la cola yi, bak adam gittiginden beri surunuyosunuz :)))

    Tabi su gunlerde 4.luk 5.lik basari oldu artik degilmi? hey yavrum heyyy 🙂

  17. Şu adama bi fener forması giydirmediğiniz kaldı ya 🙂

  18. Petrov mu kazma yok artık

  19. rocco junior avatarı

    Peki,öyle olsun bakalım 🙂

  20. cola?magnum?HARAM OLSUN.

    saygılar? 😀

  21. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    Sezon basinda durum farkliydi.bir gorusme vardi.ancak gizlilik cercevesinde taraflardan bir ki bu renault oluyor bir aciklama yapinca diger taraf bozulur.kimi de bozulup. Renault ile yarismayacagini soylemisti.bence asla dememistir.cunki asla dese bence simdide gelmezdi.tabi o haberi medyanin bir yerlere cekip cekmeme meselesini saymiyorum.kimide ''renault ile yarismayacagim'' derken o sezoju kastetmistir..

    Kaldiki toyotayi da elestirip nascarda toyota kullanmisti.bence sorun yok…

  22. süper yorum!saygılar. =)))))

  23. Bu yuzden takim degil pilot tutuyoruz ya 🙂 Yoksa benim kalbim Mclaren`de kaldi..

  24. Allah hayırlısı neyse onu versin…sürat olarak fena olmayan bir takım. gelip te biz sevenlerini onurlandıran bir performans sergilemesi temennimizdir.

  25. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    Resmen aciklanana kadar inanmiycam arkadas..ahmet kara bende senin gibi dusunuyorum.ama ferrariden iyidir.kimi ferraiye gectiginde ferrarinin kazanacagina nasil sevinecegiim diye dusunuyordum.bende cozumu sadece raikonenin kazandiginda sevinmek,massa ve takim puaniyla hic ilgilenmemekle bulmustim:-)

  26. eyvallah kardes destegin icin 🙂

  27. güzel bir f1 sitemiz var ecnebi siteleri takip etmiyorum hem böyle daha heyecanlı 🙂

  28. Bu konuda bende sana hak veriyorum, bir cok taraftar gibi bende pilotumu elestiririm eger bu takimla donecek olursa..

  29. Schumacher- avatarı

    Button' da var Vettel'i izlemek bana heyecan katmıyor dostum iyi pilot ama heyecan vermiyor 🙂

  30. evet Renault icin surmem dedi ama simdi Renault yok Lotus var =))

  31. bu adam benim pilotum fanatik taraftariyim. ama !!!! sezon baslamadan renault ile soylentiler ciktigi zaman sen degilmiydin renault icin asla surmeyecegim diyen !!! dusme gozumden lutfen.
    lotus adina sur sonlarda ol ama benim seni sevmemdeki o karakterini bozma !!

  32. Öyle ya da böyle, niye öyle taktınız ki lafa, Ahmet Kara'nın kullandığı tabir sempatik bi tabir bi kere(Ayşen Gruda bu şekliyle söyler mesela); ben de kullanacak olsam 'kendimi intihar ederim' diye kullanırım; komik oluyor bi kere.. Çünkü intihar etmek, bizim gibi hiç bir şekilde pes etmeyecek insanlar için sadece espri malzemesi, dolayısıyla böylesi makbul!..

  33. kesin olmamakla birlikte toplanti sona ermis!

  34. Ya bu lafa bende deli olurdum ama birgun internette bir yazi okumustum, efendim intihar imha anlamina gelirmis, yani kendimi intihar ederim demek kendimi imha ederim manasina gelirmis ve boylesi dogruymus, o yuzden tepki almayayim diye boyle yazdim ama ise yaramadi, yaramadigi gibi ters tepti, len biri dogrusunu bulsun sunun cabuk 🙂

  35. ne hikmetse bende bir türlü anlatamıyorum sorma 🙂

  36. Şu an ortalıkta dolaşan söylentiler 2,3 saat içinde belki yarın büyük ihtimalle açıklanacak diyorlar, bende emin değilim ama böyle duyumlar var bakalım.

  37. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Dersimiz Dil Anlatım =)

  38. crazy drift avatarı

    jetman kardeş senin dedigin hatayı bende farketmiştim. iyi güzel diyorsun ama konu rosberg schumi olunca bizim dilimizde tüy bitiyor kullanmadığımız lisan kalmıyor yine anlatamıyoruz sana şunada bi el at artık 🙂

  39. şimdi türkçe dersi vermek gibi olacak açıklamam gerek;kendimi intihar ederim değil.intihar ederim olmalı.kendimi yerine x kişiyi intihar ederim na mümkün.insan başkasını intihar edemez.kusura bakma bu yanlış aslında çok yapılıyor bir anda heyecanlandn muhtemelen.

  40. başka birini intihar etme şansın yok zaten dostum.intihar den kişi kendidir başka birini intihar edemez 🙂

  41. arabayı sil baştan tasarladıkları muhtemel gibi çünkü önden egzoz çıkışı başarısızdı.ortaya nasıl bir araba çıkar muamma

  42. Button ve Vettel? 🙂

  43. Abi napiyosunuz ya, Raikkonen en sevmedigim takimla donerse kendimi intihar ederim 🙂

  44. Tolga Soydan avatarı

    williamsa göre çok daha iyi bi takım.inş döner

  45. =)) ins Kimi & Romain ikilisini kisa zamanda aciklar takim =)

  46. Pilotlardan birinin Finli(plase Kimi ya da Kova) olacağı söyleniyordu, neredeyse sona yaklaşıldı; LRGP önümüzdeki sene epey bi hızlı olacak diye söylentiler var, bakalım nasıl olacak..

  47. kimi gelirmi bilemeyiz keşge gelse ama o koltuğun birini grosjean hak ediyor ilk deneyiminde tecrübesizdi ama petrov ve senna dan daha iyi bir pilot bunuda ispatlayabilir daha fazlasınıda

  48. rocco junior avatarı

    Haber pek çok kaynakta var zaten Jetman bu kadar zor bir şey değil bakıp rahatlıkla bulabilirsin.Allahım ya adam nasıl sevindi hadi hayırlı olsun 🙂

  49. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    raikkonen geliyo gelmesine ama f1'i nası izlicez :S

  50. Eski Renault takimi icerisinde calisan bir arkadasim vardi o suan takimda degil ancak LRGP ile ilgili baglantilari var ve suanda opsiyonlari degerlendirme toplantisinda olduklarinin bilgisini aldik enine boyuna butun opsiyonlari degerlendiriyorlar bir sonuc cikmasi ihtimali cok yuksek =)

  51. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Hem Kazma Petrov'dan Kurtulacaklar Hemde Onun Kadar Çok Sponsporu Olan ve Kaliteli Bir Pilotla Anlaşacaklar

    1 Taşta 2 Kuş =)

  52. niye-neden-nasıl kim söyledi sizi Allah mı konuşturdu ?

  53. Adama giydirmedikleri tulum kalmadı 🙂

    bu sefer oldu galiba taraflarda hiç inkar eden olmadı

  54. LRGP Raikkonen Grosjean ikilisini heran aciklayabilir suan opsiyonlari degerlendirme toplantisindalar birkac saat icerisinde bu ikiliyi resmen LRGP pilotu olarak gorebilme ihtimalimiz var =)

  55. Schumacher- avatarı

    Umarım gelir.
    Hazırlık senesi için fena takım değil 🙂

    Schumacher
    Alonso
    Raikkonen
    Hamilton

    Allah(cc)'tan daha ne istenir ki ? 😀

  56. neyy ! bana kalp krizimi geçirteceksiniz arkadaş and mı içtiniz 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir