Tamara Ecclestone'a Şantaj Yapılmış

yazar:

kategori:

The Telegraph’a göre Londra’da 55 odalı 70 Milyon $ değerindeki malikânesinde yaşayan Tamara Ecclestone, şantaj incelemesi kapsamında bu hafta başlarında polisle görüştü.

Tamara Ecclestone, tanınmayan biri ile olan ilişkisinin açığa çıkarılmaması adına şantajcının para istemesinden sonra hemen polise haber verdiğini söyledi.

Telegraph’ın kaynağı: “Tamara, bütün bunlar yüzünden gerçekten sarsıldı. Aklında büyük yer kaplıyor. Bu yüzden polise gitmekten başka bir çaresinin olmadığına karar verdi.”

Şehir Polisi adına sözcü de bunu doğruladı.

Sözcü: “5 Aralık Pazartesi günü Kensington ve Chelsea ilçelerinden polisler, kişisel bilgilerin ifşa edilmesi ile ilgili olarak uygunsuz iletişim kapsamında bir şikâyet aldılar. İddia değerlendirildi ve bu ilk safhada şantaj olarak inceleniyor. Kensington ve Chelsea’de CID inceleme yapıyor. Kimse tutuklanmadı; soruşturma devam ediyor.”

Tamara Ecclestone adına bir sözcü: “Tamara meselenin farkında ve polis, onun adına işleri idare ediyor.”


Yorumlar

  1. Bu Tamara insansa ben hayvanim . bukadar guzellik olurmu ya

  2. elvan dalton avatarı
    Kensington ve Chelsea ilçelerinden polisler

    Chelsea jandarma bölgesi değilmiydi.

  3. tamara ismini görünce direk aklıma gelen ah tamara ve akdamar efsanesi işte :

    Adanın adının nereden geldiğine dair yaygın halk hikâyesine göre, zamanında bu adada yaşayan baş keşişin güzelliği dillere destan Tamara adında bir kızı vardır. Adanın çevresindeki köylerde çobanlık yapan Müslüman bir genç bu kıza âşık olur. Bu genç Tamara'yla buluşmak için her gece adaya yüzer. Tamara ise ona gece karanlığında yerini belli etmek için onu bir fenerle bekler. Bundan haberdar olan kızın babası, fırtınalı bir gecede elinde fenerle adanın kıyısına iner ve sürekli yer değiştirerek gencin boşuna yüzüp, gücünü yitirmesine neden olur. Yüzmekten gücünü yitirip, yorulan genç çoban boğulur ve boğulmadan önce son nefesiyle "Ah Tamara!" diye haykırır. Bunu duyan kız da hemen ardından kendini gölün sularına bırakarak boğulur. Ah Tamara! isminin dönüşerek zamanla Ahtamar biçimini aldığı anlatılır.

    Bu efsanenin tarihi gerçeklerle alakasının zayıf olduğu şüphesizdir. 9. yüzyıldan itibaren kaydedilmiş olan Ağtamar adının Arapça ĞMR kökünden "kabartı, tümsek" anlamına gelen bir türev olması daha kuvvetli bir olasılık olarak değerlendirilebilir.

    Adın Türkçeleştirilmiş biçimi olan Akdamar 1980'li yıllardan bu yana TC resmî kurumları tarafından tercih edilmektedir.

  4. rocco junior avatarı

    Sana şantaj yapanın elleri kırılsın ahahah:)

  5. Hatun santaj yapilmicak hatun degil ki abicim, ulasabilsem kendisine bende santaj yapardim 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir