Basın: "Kubica 2012 Baharında Ferrari İle Teste Çıkacak"

yazar:

kategori:

Bu ifadenin sahibi olan La Gazetta dello Sport muhabiri Andrea Cremonesi, Polonyalı pilotun ilkbaharda İtalyan takımın 2010 aracıyla teste çıkacağını öne sürdü.

Cremonesi’nin haberi, Kubica’nın Lotus Renault ile ilişkilerinin 2011 sonunda tamamen kpoacağı yönündeki haberlerle örtüşüyor.

Ferrari’ye yakın kaynak olarak bilinen Cremonesi, Kubica’nın 2013’de Fernando Alonso’nun yanında İtalyan takımla spora dönmesinin daha yüksek ihtimalli olduğunu belirtti.

Cremonesi, hâlâ kazanı yaralarını sarmaya çalışan Kubica’nın, önümüzdeki ilkbahar aylarında F10 aracını test edeceğini iddia etti.

İspanyol AS Gazetesi ise Kubica’nın daha şimdiden 2013 için Ferrari ile anlaşma imzaladığını yazdı.


Yorumlar

  1. David Jones avatarı

    Yahu güldürmeyin beni. Alonzo griddeki en iyi pilot. Ferrari adil davranmıyor falan demeyin şimdi. Ferrari bu sene yavaş kaldı mcleren ve redbula oranla. Alacakları her puanın altın gibi değeri varken nasıl olurda massayı yavaş bırakabilirler. Akıl var mantık var. Eğer ferrari en hızlı araca sahip olsa hee tamam o zaman belki (bu sene redbulun vettele yaptığı gibi) Alonzoyu ön plana çıkarabilirlerdi ama öyle olmadı. Birde Alonzoyu, ne vettel ne kubika nede hamilton yenebilir. Vettel şuana kadar birtek weberi yenebildi. Sadece webere bakarak mı en iyi pilot vettel diyorsunuz anlaşılır gibi değil. Alonzo 2016 nın sonuna kadar değil 2020ye kadar Ferraride kalacağını düşünüyorum.

  2. Babil hakkındaki bilgisi sadece matrixten ibaret olan Ghost arkadaşım, aç biraz tarih oku sonra yorum yap

  3. crazy drift avatarı

    harcamalarına izin vermedi desek daha net olur

  4. ehh santander alonsoyu one cıkarır kubıta fılan hıkaye kım gelırse gelsın bana gore massa alonsoyla aynı sartlarda yarısmıyorlar massa ıyı pılot 2010 ılk 4 yarışına baın massa hep gecmıs olunsoyu bahreyn harıc puan olarak fark war anladılar massa alunsoyu gececegını adil olmadılar bunlar spor degıl para reklam pesındeler kubıtanın yerıne gelebılecek bır suru genc var perez. dı resta rosberg ama ıste kım alunsonun akasında kalmayı kabul ederse….

  5. Kimse raikkonen'i harcamadı, raikkonen kendi kendini harcadı.

  6. Fazla sert Fernandocuğumun arkadaşlığını resmiyetten öteye ilerlettiği pilotlardan biridir, o yüzden kişiliğine güvenim tam kendisinin. Yeteneğine zaten laf etmek haddime değil. Amma velakin Felipe'yi çok severim. Başıma öyle ölümcül bir kaza gelmiş olsa, ben F1de yarışmayı geçtim, izlemezdim bile. Abarttım ama en azından yarışmayı bırakırdım. Aynı azimle devamı ve elinden geleni yapmasını takdir ediyorum. Robert gelsin, hoşgelsin, beraberinde biraz şans getirsin. Fernando takım arkadaşları ile çok iyi arkadaş olabildiğini göstersin.

  7. Nebuchadnezzar ne zamandan beridir babil kralı oldu .O Matrixin uçan gemisiydi .Bi tarafımızından bi eyler uydurmayalım Anti Alonsoco arkadaşım gün gelecek o nickini sileceksin

  8. kubica işe yaramaz reno ile geçen sene neler yaptı gözü olan herkes gördü monaco,belçika,japonya,avusturalya hatırlansın lütfen. Eğer tam anlamı ile iyileşirse ki ben öyle olacağını düşünüyorum alonsoyu dahi geride bırakacaktır ikinci senesinde…

  9. crazy drift avatarı

    benim korktugum raikkoneni ferrarideki gibi harcarlarsa adam bu sefer temelli gider

  10. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Kubicanın Yerinde olsam , Renaulta birdaha dönmem.Adam ilk senesinde O İğrenç araçla neler yaptı Renaultun yaptığı şeye bak.İnsan en azından Kubica"dan gelecek haberi bekler..Renaultun hareketleri beni soğutuyor örneğin ;

    Sokaktan parası çok olanları toplayıp f1 Direksiyonuna geçirmesi.
    Heidfeldin İyi performansına rağmen sırf para için gönderilmesi..( İnanmayın Sennayı Denemek için geçirdiklerini )
    Kubica"ya sırtını dönmeleri…Daha çok var..Raikonen Williamsla dönse daha çok sevinirdim…

    Kubica gerçekten çok iyi bir pilottu kazadan önce..Ancak belirtmek isterim Massa kazaya kadar çok iyi gitmişti , 2009"daki performansı bence 2008"den bile iyiydi..Yani Kubica Ne kadar iyi olur kazadan sonra benim açıkcası şüphelerim var…Ama benim dileğim onun iyi bir şekilde dönüp eskisi gibi yarışmasıdır..

  11. kavruk oğlan çok ağır olmuş ama gerisine katılıyorum:)

  12. bak ya babil kralı nebuchadnezzara bak pek saygılı trf1 sitesinin senaristlerini resmen yalan haber yapmakla suçluyor bilmezki bu site olmasa f 1 haberi okuyamıcaz biraz saygı lütfen

  13. Aç tavuk kendini darı ambarında sanarmış derler ya,bunların durumu da o.Alonso'nun 2 senedir,kendinden hızlı araca sahip kavruk oğlanlarını geçmesini hazmedemiyorlar.Belli ki sütlerini içip yatma vakitleri gelmiş…

  14. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Sitenin eliboş senaristleri yine uyduruk hikayeler yazmaya başlamışlar.Yok Alonso kural koyarmış , yok Ferrari sakat pilot takımıymış,yok Ferrari haricindeki tüm takımlarda 2 hızlı pilot bir arada yarışırmışmışmış.
    Merak etmeyin Ferrari rekabetçi bir araca sahip olduğunda bu savsatalarınız da olmayacak.
    2008 de şampiyonluğu, takımın pit hatası ve son 3 tur kala patlayan motoru yüzünden kaybeden ve bu takımın aracını sürerken ölümden dönen bir pilot sizin istemenizle bir çırpıda kapı önüne koyulamaz.

  15. Alonso'nun halen Ferrari'de kural koyan durumunda olduğunu düşünüyorum.

    Ferrari iki hızlı pilotu aynı takımda yarıştıracak yapıya sahip değil. Vettel gelirse Alonso gitmiş olur.

    Olur da Kubica Massa ayarında performans gösterirse Massa'nın yerini alabilir tabi. Yoksa gönderilir.

  16. yusuf parmak çocuğun o parmağı çok canını yaktı anlaşılan. adam 24 yaşına geldi ne çocuğu

  17. resmi olmayan şeylere inanmayın ne zaman resmileşir o zaman konuşuruz 🙂 medyanında sahte kirliliklerle dolu olduğunu unutmayalım…

  18. elvan dalton avatarı

    Vettel'in ferrari'ye geçeceği gün diaz emekliye ayrılır. Ferrari hiç gözünün yaşına bakmadan bir şampiyonu daha emekli eder. Sonra diaz emeklilikten sıkılıp geri döner, diğer şampiyonlar gibi orta grupta mücadele eder çünkü Ferrari onu erken emekli etmiştir.

  19. Onur Ömer Öztürk avatarı
    Onur Ömer Öztürk

    Güzel ama yanlış.

    I. teori : Massa ne yaparsa yapsın yerini kaybedecek ve Kubica, Massa'nın yerini alacak

    II. teori : 1 yıllık süreçte Kubica Ferrari ile test yapacak (eski araç ile) ve hızını kaybettiği ve eskisi gibi olmadığı anlaşılırsa, bir de bunun üzerine Massa insan üstü bir performans gösterirse hatta ve hatta şampiyonluk falan alırsa (ancak böyle kurtarabilir çünkü) koltuğunu korumuş olur.

    III. teori : Hem Massa, hem de Kubica beklenileni veremezlerse ikisi de elenir ve Perez yada Bianchi koltuğa geçer.

    Bu süreçten bir kaç yıl sonrasında yada biraz uçarsak 2013'te Vettel'in Ferrari ile yarışacağını düşünüyorum. Belki Alonso bıraktıktan sonra diye düşünüyorum ama Ferrari iyi bir hamle yapabilirse 2013'te Vettel'i Alonso ile yarıştırabilir. Bunu yapmak kolay değil, ama madem teoriler üretiyoruz, neden olmasın? Alonso, geçmişteki sivri hareketlerini bırakmış gözüküyor ve Vettel yaşına rağmen çok olgun davranıyor, beraber çalışabilecek pilotlar. Tabii Alonso'nun son dönemde rekabetçi bir takım arkadaşı olmadığını da belirtmek gerekir, aynı şekilde Webber de çok rekabetçi olamadı bu yıl, stres altında nasıl davranırlar bilmek zor ama şimdiki senaryo bunu mümkün kılabilir. İhtimali çok çok çok düşük, bu yüzden ilk 3 teoriden ayrı tutuyorum ama imkansız da değil.

  20. haberi gerçekleşecek varsayarsak.

    Massa bu sene ne yaparsan yapsın boşa olacak.
    (diaz için önümüzdeki yılda takım arkadaşı baskısı yok.)

    sonra aynı Massa gibi ölümden dönmüş bir pilot koltuğa oturacak.
    (diaz mutlu mesut kariyerini tamamlayacak.)

    olmadı Luca Badoer tekrar çağrılacak. diazdan 11sn. yavaş tur atacak. diazın aracı aslında ne kadar hızlı kullandığı ortaya çıkacak.

    Harika.

  21. elvan dalton avatarı

    Kubica gibi yetenekli bir ismin (hatta kara çocuktan çok daha yeteneklidir) bu durumda olması gerçekten üzücü. İmkan vermemekle birlikte umut ederim ki eski kubica olarak geri dönsün.

  22. Yusuf  Hitay avatarı

    tabi kazadan sonra nasıl dönüş yapar bilemiyoruz ancak kubica griddeki en iyi pilotlardan biridir bana göre, hatta parmak çocuktan çok daha yeteneklidir.

  23. ewet yakında resmi açıklama gelir zaten dedikodular vardı… hayırlısı olsun anlaşma coktan imzalandı saklıyorlar:D hala lotus pilotu kubica çünkü 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir