Sauber'de Kobayashi'nin Yerine Jules Bianchi mi Geçiyor?

yazar:

kategori:

Ancak Blick gazetesi, bu söylentilerin Sauber yetkililerini de şaşırttığını söyledi. Peter Sauber geçtiğimiz günlerde pilot kadrosunun değişmeyeceğini söylemişti.

Fransa medyasında yer alan iddialar, Bianchi’nin böyle bir fırsata sahip olabileceği şeklinde.

22 yaşındaki Bianchi, Ferrari’nin test pilotu ve Ferrari’nin eski takım patronu ve şu anki FIA Başkanı Jean Todt’un oğlu Nicolas Todt’un kontrolünde bir sürücü.

Sauber’in diğer sürücüsü Sergio Perez de Ferrari programında yer alan sürücülerden ve her iki sürücünün adı 2013 sezonunda Ferrari’de Felipe Massa’nın yerine anılıyor.

Güncelleme: Bu gelişmelerin ardından Sauber takımı, twitter hesabından küçük bir açıklama yaparak haberlerin gerçeği yansıtmadığını, Kobayashi ile yollarına devam edeceklerini duyurdu

Açıklama: “Ne yazık ki birisi, Kamui’nin takımımızdan ayrılacağı yönünde saçmalıklar yayımladı. Aptal. Ona bayılıyoruz; bizimle kalıyor! “


Yorumlar

  1. bu haber dogru cıkarsa peter sauber de yerini nicolas todt bıraksın .. ferrarinin uydu takımı oldular iyice..

  2. kobayashi gibi yeteneğe yazık olur…

  3. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Kobayashi'ye Yazık Olur. Olmasın Böyle Birşey

  4. julesin ne özelliği var gp2de neler yapamayacağını gördük.kamu gibi bir kamikaze dururken bu yeni yetmeyi almanın manası ne.her zaman bir k.kaze lazım f1 e.2010 valensiyayı hatırlayın alonso ya dalışını hatırlıyosunuzdur.

  5. Mclaren Honda motoru kullanabilir diyen türden gazetecilerin çıkardığı bir haber daha görünüşe göre.

  6. Unfortunately someone published nonsense about Kamui leaving our team. Stupid. We are very fond of him, he stays with us!
  7. elvan dalton avatarı
    Ne yazık ki birisi, Kamui'nin takımımızdan ayrılacağı yönünde saçmalıklar yayımladı. Aptal. Ona bayılıyoruz; bizimle kalıyor!

    Böyle resmi açıklamamı olur. Bundan sonraki adımda sauber'in açıklaması:

    Aptallar o bizim birtanemiz. Seni seviyoruz kamui xxxx

    olacak heralde.

  8. kobayashi'yi değiştirmek sauber için de kamui'ye sahip olan herhangi bir takım için de tamamen bir hata olur,yetenek olarak çok çok beğendiğim ve hala potansiyelini tam sergileyemediğine inandığım bir pilottur kobayashi.şu ana kadar hoşuma gitmeyen bir çok haber okumuşumdur ama hiçbirine sinirlenmedim henüz buna sinirlendiğim gibi.kobayashi iyi bir pilottur,kaybedilmemesi gerekir.

  9. Eğer bu olursa sauber'de toro-rosso gibi başka bir takımın alt takımı olmuş demektir

  10. mutlu kökçü avatarı
    mutlu kökçü

    eğer öyle olursa tam bir kapışma olur ferrari koltuğu için… bu arada ferrari nin yeni aracı ne zaman tanıtılcağı belli mi ???

  11. Bende Yakında Massanın yerine anılanlardan sayılırsam hiç şaşırmam arkadaş 🙂

  12. elvan dalton avatarı

    Eğer bu söylenti gerçekleşirse Peter dükkanı kapatıp memleketine dönsün çikolata yapsın. Ferrari'nin arka bahçesi olacaksan git çikolata yap mor inek ol Peter.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir