Button "2009'da Honda'da Olacağım

yazar:

kategori:

Jenson Button, bugün vermiş olduğu demeçte 2009’da d Honda ‘da kalacağını bildirdi.

28 yaşındaki pilotun, Brackley kökenli takımla sezon sonuna kadar olan anlaşmasının, gelecek sezonda da devam etmesi konusunda anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Gelecek yıl için kalacağı konusunda anlaşmaya vardığını dile getirmesine rağmen, İngiliz pilot  bunun kesinlikle gelecek için başka bir takıma gitmeyi  düşünmediği anlamına gelmeyeceğini söyledi.

Formula 1 resmi sitesine yapmış olduğu konuşmada Button, "Herkesin hayalleri vardır ve kimse geleceği göremez" dedi.

"Şu anda bulunduğum yerde çok mutluyum ve önümüzdeki sezon da Honda’da olacağım.Şimdi konsantre olduğum tek nokta bu" diye ekledi.

Honda ile tek zaferini iki yıl önce Macaristan da kazanan Button, kariyerine 20 yaşında, 200 yılında Williams’ta başladı.

Honda Takımı’nın CEO’su Nick Fry, bu yıl Avustralya yarışında iki tarafın da 2009 senesi için anlaşma sağlamaya çalıştığını dile getirmişti.

"O kesinlikle yanımızda görmek istediğimiz bir isim, Button ve Honda’nın başarıları bu yıldan sonra katlanarak devam edecek" diye eklemişti.


Yorumlar

  1. button gridin en iyi 3-4 pilotundan biri eger renaultta kalabılseydı 2005-2006 da fernandoyla sampıyonluga kapısırdı bundan adım kadar emınım bukadar degerlı bı pılotun Q3 e girmek için yırtınması kotubır durum buyuk bı takımda sampıyon olablecek bı pılot umarım 2009da hondada olmazz keske nelsonun yerıne bıze gelsee ne guzelll olurrr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir