Trulli: "Caterham İlk Puanını Kazanmaya Hazır"

yazar:

kategori:

Formula 1’e 2010’da Lotus olarak giren takım henüz puan kazanamadı ancak yeni takımlar içerisinde eski takımlara en çok yaklaşan takım olmayı başardı.

La Repubblica’ya konuşan Trulli “İşler gerçekten umut veriyor. Sonunda geçen sene olmayan KERS’e sahibiz, bunun yardımı çok olacak. Toyota’dayken KERS olmadığı zamanlarda büyük fark olduğunu hatırlıyorum.”

“Takımın teknik yapısı da gelişiyor. Sürekli yeni mühendisler geliyor ve John Iley’in gelişi takımın tutkularını gösteriyor.”

“Yarışlar kazanacağımı söylemiyorum ancak amacımız yeni gelenler grubunu bırakıp orta sıradakilerin arasına katılmak.  Yarışlarda neler yapabileceğimizi göstermeye başlayacağız ve ilk puanlarımızı kazanacağız.” dedi.

Jarno Trulli 2012 için de takım tarafından doğrulandı ancak buna rağmen sürekli olarak İtalyan sürücünün yerine başka sürücüler anılıyor.

 


Yorumlar

  1. çok hızlı gelişiyorlar 🙂 küçük takımların başarılı olmasını herkes ister bende istiyorum ama istikrar sağlanır mı orası açık ? Sadece bir yarışta puan alıp diğer yarışları çöpe atmazlar umarım…

  2. trulli geçen sezona rağmen puan alırız diyorsa olacaktır muhtemelen.

    bir de;

    "Toyota'dayken KERS olmadığı zamanlarda büyük fark olduğunu hatırlıyorum."

    benim en iyi hatırladığım, trulli ve kers ile ilgili. 2009 spa'dır. adam luca badoer'i geçemiyordu kaç tur, kers yüzünden. o hızlı ve (malesef) "son" toyota f1 aracına rağmen.

  3. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Williamsın bile zor puan aldığı bir ortamda pek mümkün gibi görünmüyor..Ancak zaman ne gösterir bilemeyiz..

  4. ilk derken birinci demek istemiştim 2.caterhamın puan aşması

  5. şuanda formula 1 de ençok istediğim ilk şey alonsonun şampiyonluğu ve caterhamın orta sıralarda puan alabilecek bir duruma gelmesi

  6. 2 yıldır hidrolik sıkıntısı çektiğini ne çabuk unuttunuz.birde üstüne kartikeyan gibi acemilerin ona temas ettiğini düşünürdeniz.kovalaineninde sorun yaşamadığını ve sürekli önde olduğunu gördünüz.

  7. Schumacher- avatarı

    Trulli sürekli direksiyon sıkıntısı çekiyordu ondanmı bu kadar geride kaldı yoksa kovalainen çokmu gelişti ?
    Kovalainen McLaren'dan ayrıldıktan sonra iyi gelişti bana göre ama Trulli çok iyi olmasada kötü pilot değil yine çok geride kaldı.

    Lotus istikrarlı puan almayı hak ediyor

  8. caterham ilk puanını değil tahminim sürekli olarak punlar alır devamlılığı sağlar ellerindeki pilotlar kaliteli ve tecrübeli 2012 de onları merakla bekliyoruz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir