"Domenicali Büyük Baskı Altında"

yazar:

kategori:

Corriere della Sera’ya Ferrari’deki baskı konusunda konuşan 65 yaşındaki Todt, “Stefano’nun rolü kolay değil. Ben de daima eleştirilere konu olmuştum. Sonunda da tüm risklere rağmen nasıl emekli olacağım konusundaki kararı vermiş olduğum için gururluyum.” diyor.

2011 sezonunda Ferrari’nin agresif bir tutum takınacağı konusunu örnek olarak veren Todt, “Rekabetçi bir otomobilleri olmadığı söyleniyordu sürekli. Ama ben buna katılmıyorum. Ferrari, Red Bull kadar iyi değildi ama yine de iyi bir otomobilleri vardı.” diye konuşuyor.


Yorumlar

  1. alonso ve ferrari fanlarıda bu adamı sevmiyo bu senede çuvallarsa luca bunu şutlart

  2. Araçları Domenicali üretmiyor, tasarlamıyor da. O yönetim görevinde. 95-96'dan beri takımın içinde üst düzey yönetici konumunda. Todt'un en büyük yardımcısıydı.

    Ferrari'nin bu dönemde kazandığı bütün başarıların ardından kimse kendisini tanımazken, Todt'un kötü bir zamanda FIA başkanı olması onu gözler önüne serdi.

    Gayet güzel yönettiğini düşünüyorum. Montezemolo da adamının çalışmasını biliyor ve sonuna kadar destekliyor. 1-2 başarısızlıktan sonra Domenicali gibi bir adamı harcamazlar.

  3. alonso olamasaydı bu sezon ferrari'nin hali içler acısı olurdu..

  4. Sert lastikle bir saniye kaybeden, sıralama turlarında lastik ısıtamayan, yumuşak lastikte artısı olmayan, EBD'yi diğerleri kadar çalıştıramayan bir otomobilimiz vardı. Ama eşsiz bir Alonsomuz var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir