Surtees: Alonso Kazanmak için Takım Değiştirmeli

yazar:

kategori:
1964 dünya şampiyonu John Surtees, Fernando Alonso’nun gelecek bir zamanda üçüncü dünya şampiyonluğuna ulaşacağını tahmin ediyor. Ancak 73 yaşındaki İngiliz pilot, Alonso’nun bu başarıyı Renault’da tekrar yakalayabileceği konusunda şüpheli.
"Tekrar şampiyon olabileceğini düşünüyorum ama ne zaman olacağını bilmiyorum. Ancak Renault ile değil." diye konuştu İspanyol Marca gazetesine.
Gazetecinin Alonso’nun bir sonraki galibiyetlerinin Ferrari takımına geçtiğinde gelip gelmeyeceği sorusuna ise Surtees "Peki BMW neden olmasın?" diyerek gülümsedi.
John Surtees aynı zamanda Valentino Rossi’nin dört tekerlekli bir araçla grand prix yarışçısı olma ihtimali konusunda da konuştu ve Rossi’nin F1’e ciddi bir geçiş yapacağını tahmin etmediğini söyledi.
"Bunun olmasını isterdim. O da bunu gerçekten düşündü ama sonuç olarak istemedi. Şimdi başka bir şampiyonluk daha kazandıktan sonra bence ralliye geçecek."
"Ferrari ile Formula1’de olmak konusunda büyük bir şansı vardı ama o motorsiklet yarışçısı olarak kalmak istedi."

Yorumlar

  1. kürşat baydın avatarı
    kürşat baydın

    Yaş 70 iş bitmiş sen git torunlarınla balık tut dede.Burada toplam 8 şampiyonlugu bulunan bi takımdan bahsediyoruz,Alonsoyu Alonso yapan takımdan bahsediyoruz elbette busene olmasa seneye kafaya oynayacaktır.İstikrar için Renault da kalmalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir