İyi ki Doğdun Lewis Hamilton!

yazar:

kategori:

Hamilton, 7 Ocak tarihinde İngiltere’de (Herdfortshire) dünyaya gözlerini açtı.

Formula 1’e adım attığı ilk andan beri basının ve çok sayıda taraftarın ilgi odağı olan Hamilton, Formula 1 tarihindeki ilk siyahi pilot olmasının yanı sıra ilk 9 Formula 1 yarışının hepsinde podyuma çıkıp bunların ikisini kazanarak (2007 ABD ve Kanada GP) bir ilke imza atmıştır.

Hamilton 2008’de Formula 1 Dünya Şampiyonluğunu kazanmış, ayrıca 2003 Renault UK, 2005 Formula 3 ve 2006 GP2 Dünya Şampiyonudur.


Yorumlar

  1. leeeeewwwwiiiisssss hhhhhhaaaaaammmmmmmıııııııllllllltttttttoooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

  2. Hamilton tıpkı montoya gibi çok rahat araç geçebiliyor bu bir özellik ve farklılık bunu yapmak içinde saliseler içerisinde bir çok faktörü göz önünde bulundurmak ve hızlı düsünmek gerekir bütün bunların koordinasyonunu sağlayan a atıf da bulundum bunun dışında eleştirebileceğim bir çok nokta var insanları sevmeyebiliriz bu bizim onların iyi yaptıklarını görmezden gelmemizi ve karalamamızı gerektirmez saygılar.

  3. vaybe lewise bak 27 oldu. nice senelere lewis… 2012 senin senen olacak…

  4. asdferqtrgfasedhhhhhhhhhhhhhhhhhhh avatarı
    asdferqtrgfasedhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    napam ölekmi? :D:D:D

  5. iyi ki doğdun "Pass Master"

  6. keskin zeka ve hamilton?

  7. 7 ocak ayrıca osmaniyenin kurtuluşu.

  8. Dostum o konuyu hiç açma istersen >:)

  9. Bu sene Lewis'in şarkısı "Breaking the law" oldu ama 🙂

  10. Iron Maiden -"loneliness of the long distance runner" 2010 Belçika grand prix inden önce bu parçayı Lewis Hamilton a İthaf etmiştim. 1. gelmişti >:) Bugün gene bu parçanın Lew1s için yazılmış olduğuna daha fazla inanıyorum >:)

  11. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Vay Lewis 27 oldu inanamıyorum:) İyi ki doğdun Lewis!Bu senenin tadı tuzu oldun ve bana göre her sezon öylesin.

  12. (kim olduğuna siz karar verin) Mesaj iletildi >:)

  13. yaşlanıyor.Alonso dan sonra Vettel de kendisini geçti.Schumi'nin rekorlarını kırmak?

    yanına bile yaklaşamadı.Kimi nin kötüsü Jpm nin iyisi.

    Ballı balık bir pilot.

  14. yorumların tamamını okumanı öneririm arkadaşım . bu arada 27 olmuş vay be ilk f1 e girdiği zamanı hatırlıyorum da …

  15. "Zira stabil sürüş sitiline sahip kişilerle(kim olduğuna siz karar verin)" Eğer bu sözle Vetteli kastediyorsan yanılıyorsun. Vettel ihtiyacı olduğu anda iyi geçişler yapıyor merak etme… Ayrıca genellikle lider gittiği için heyecan verici bir sürüşü olmaması da normal olsa gerek.

  16. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Nice Senelere Kavruk Oğlan 🙂

  17. Hatırlar mısınız; 2008 de Alonso 27 Hamilton 23 yaşındayken, çifte dünya şampiyonu olduğu gerekçesiyle Hamilton'ın Alonso'ya saygı duyması gerektiği söylendiğinde; " Hamilton daha 23 yaşında ve şimdiden Alonso'yu yendi. Alonso'nun yaşında geldiğinde 4 kez dünya şampiyonu olacak. Alonso ise iki kere dünya şampiyonu oldu ve artık istirahat döneminde eheheh . Artık gelecek Lewis'in! 🙂 " diyenleri? İşte şimdi Lewis Hamilton 27 yaşında ve "1" kez dünya şampiyonu.

    Nice yıllara şampiyon.

  18. Arkadaş Shumi fanları bazen hiç çekilmiyor.Allah aşkına Hamilton'un doğum günü haberinde Shumi'nin ne işi var ya.Dünyaya tek bir pencereden bakbakta bu olsa gerek…….

  19. hamilton büyük yeteneğe sahip özellikle geçişlerde keskin zekasını oldukça iyi kullanıyor bu yönü ile montoya ya benziyor o da geçislerde oldukça usta ve agresif bir pilotdu.kötü sinyaller veren bir sezonun ardından umarım sonu montoya gibi olmaz f1 in böyle yetenekli pilotlara ihtiyacı var.Doğru yerde doğru işler yapabilir ve istikrarını koruyabilirse çok büyük bir pilot olabilir ama artık yaşı da ilerliyor mental anlamda büyük adımlar atmalı.

  20. MERCEDES //AMG avatarı
    MERCEDES //AMG

    o kadarda abartmayın

  21. MERCEDES GP avatarı

    ne kadar schumachere laf atsanda ondan öğrenmen gereken çok şey var..daha dün gibi aklımda 2007 dünkü çoçuk biraz büyüdü artık.iyiki doğdun hamilton

  22. Dogum gunun kutlu olsun pistlerin en heyecan verici pilotu.. 2012 de daha az olaylara karisip sampiyonlugu kazanman dilegiyle 😀

  23. Bu seneyi saymazsak, hiç tecrübesiz şekilde havadan oturduğu Mclaren koltuğunu her sene haketmiş pilot: iyi ki doğdunuz efenim.

  24. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Formula 1 deki Cesur yüreklerden , Mutlu Yıllar HAMİLTON 🙂

  25. İyiki doğdun şampiyon…

  26. Bu adam F1'in ruhudur kanımca.Hamilton gibi kişiler F1'e ruh katar,yarışma hırsı katar.Zira stabil sürüş sitiline sahip kişilerle(kim olduğuna siz karar verin) F1 hiç çekilmezdi kanımca………….

  27. sdfasdfgare avatarı

    İyi ki varsın F1'in tadı tuzu 🙂

  28. İyi ki varsın Lewis Hamilton!…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir