Rossi, Schumacher'in Yarışıyor Olmasına Hayran

yazar:

kategori:

7 defa dünya şampiyonu olan Michael Schumacher, 2006 sonunda Formula 1’den ayrıldıktan sonra 2010’da geri döndü ve bu sene geri dönüşünden sonra 3. senesini geçirecek.

Schumacher gibi MotoGP’de 7 şampiyonlukla en çok kazanan isim olan Valentino Rossi, Schumacher’e hayran olduğunu söyledi.

Rossi “Schumacher’in yaptıklarını görmek harika. Benden 10 yaş büyük ancak hâla harika durumda, 43 yaşında ve enerji dolu. Onun gibi olmak isterim.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Umarım hepimizin hayran olduğu bu insan +3 yıl daha sözleşme imzalar.

  2. Jetman asosyal gerizekalı bir tipe benziyorsun yada ben senin yorumlarını okuyunca gözümde öyle bir tip canlandırıyorum,yani sonuç olarak gerizekalı olduğun kanısına vardım. tek amacın millete mualefet edip dikkat çekmek başka işin gücün yokmu senin

  3. Anlamadığım hiçbir F1 sürücüsü MotoGp'ye geçmek istemezken adını bile anmazken MotoGp'deki çok sevdiğim Rossi F1'de yarışmak istiyor.(Bu haberde öyle birşey yok ama geçmişten biliyoruz).Bir kere önce yaptıpın işten zevk almak önemli bir MotoGp bir F1 kadar zevk vermiyorsa sana aynı şekilde MotoGp pilotu içinde aynı şey geçerlidir F1 pilotu olmak çok farklı birşeydir.F1'e MotoGp'den daha kolay demekte bu spora ihanettir bence.Tamam 2 tekerlekli falan filanda aradaki hız farkına,fren mesafesi,yol tutuşu,yarış çizgisi en önemlilerinden biriside şuan için lastik korumak tamamen komplike herşeyi iyi yapmalısınız F1'de ve en büyük hatanızda yarış dışı kalırsınız MotoGp'dede öyle ama F1 kadar değil en küçük temasta ön kanadınız kırılmıyor..Bunları geçtim virajları dönerken pilotlara gelen merkezkaç kuvveti ile kıyaslanabilir mi peki MotoGp ? Son olarak bir Motorla Türkiye 8. virajı almayı birde F1 arabasıyla 8. virajı almayı deneyin çok biliyorsunuz ya belki iki araçtanda vardır sizde yoksada izleyin farkı görürüsünüz zaten :))))

  4. Schumacher- avatarı

    Küçümsüyorsan izleme kardeşim yorumda yapma bizde seni istemiyoruz burada ama …

  5. Schumacher- avatarı

    Küçümsüyorsan izleme kardeşim yorumda yapma bizde seni istemiyoruz burada ama …

  6. yukarıdaki yorumun amacı belli gibi duruyor.

    Ancak, bence de MotoGP "en az" F1 kadar zorlu bir mücadele. İki teker farklıdır her zaman, araç sürmeye benzemez.

  7. Her sporun kendine göre zorlukları vardır. Moto GP, Formula 1'den zor diyorsan, senin aklından şüphe ederim ben, herkes takdir edecektir ki, şüphede ediyorum.

  8. Schumacher- avatarı

    Yaptığı kalkışlar reflekslerinin ne durumda olduğunu gösteriyor kalkış ciddi refleks ve dikkattir o ışıkların sönüş anı felan…

  9. **** sen ne terbiyesiz bir adamsın herkes kendi işinin kralı sen kimsinki f1 i küçümsüyorsun motogp ile bir tutuyorsun.

  10. SAYIN SİTE YÖNETİMİ:Lütfen bu arkadasın yorumlarını bu sayfalarda yayınlamayın sürekli olarak ortamı geren maksadını aşan söylemlerle insanlara saldıran kendisine hiç bir söz söylenmediği halde bulduğu her fırsatta beyaza kara diyerek ortamı provake etmeye çalışan bu arkadasın msj larını yayınlamamanızı rica ediyorum f1 severler olarak bizler huzur içerisinde dostça arkadaşca bu ortamlarda birbirimize saygı içerisinde düsüncelerimizi paylaşmak birbirimizi tuttuğumuz takımları pilotları aşağılamadan insanca konuşmak istiyoruz saygılar.

  11. saçma sapan konuşma senin başka bir derdin mi var anlamadım gitti sana kim ne dedi şimdi?
    f1 le moto gp yi nasıl karsılastirdin enteresan doğrusu her motor sporu kendi icinde türlü zorluklar taşır hepsinin kategorisi ayrıdır ne schumi gidip moto gpde efsane olabilir nede rossi f1 e gelip orda yakaladığı başarıları yakalayabilir nede loeb baska bir dalda aynı oranda basarılı olur insanlar o spor dallarında uzmanlasmak için ömür harcıyorlar ve yetenekleri yatkın olan spor dallarında basarılı oluyorlar ne sacma sapan yorumlar yapıyorsun arkadasım.f1 bütün sporcularının rüyası olan bir motor sporudur sen f1 i hiç anlayamamışsın.

  12. ayrıca mesele sadece hız değil konsantrasyon kaybı gibi durumlarda yaşamıştır yaşayabilir istikrar anlamında bunlar ciddi sorunlar mesala yaslı insanlar daha çabuk tepki verip daha çabuk sinirlenirler schumacher in yasadığı kazalardada bunun etkisi olabilir acelecilik ve soğukkanlılığını koruyamamak konsantrasyonu kaybetmek bütün bunlar mümkün bunların hepside sonuca etki eden faktörler böylesine saliselerin uçustuğu bir ortamda başarılı olmak için o kadar çok birleseni bir araya getirmek lazımki mesala bazı yarışlarda yeteneklerini ortaya koydu ve ulasılmazdı kanada da olduğu gibi ancak devamlılık da ki problem belkide doğaldır.neyse çok da umutsuz olmayalım onu halen yarısıyor görmek bile büyük bir zevk bana deselerdiki ara verdiğinde schumi dönecek ancak hiç basarı bekleme hemen kabul ederdim bu da schumi farkı:)

  13. istediği kadar çalışsın yaşlanmanın önüne geçmek mümkün değil yaş ilerleyince reflexler yavaşlar bence daha çok fark eder.belki sahip olduğu tecrübe ile kazanç sağlayabilir neticede schumacher.ancak 43 yasına geldi belli bir yasdan sonra 1 yıl bile çok farkeder özellikle bu seneki performansını çok merak ediyorum.bence hiç ara vermemeliydi şampiyonluklara devam edebilirdi ilerlemis bir yasda ara verip bu spora dönüp hızlı olabilmek çok zor örn.rai bu konuda daha avantajlı aralarında 10 yas var az değil o daha çabuk toparlayacaktır onun eski performansını bulması çok zor değil.

  14. ütopik bir fikir fakat çok hoşuma gitti rossi loeb gibi efsane pilotların f1de birkaç yarış için bile olsa yarışmasını izlemek çok keyifli olurdu 🙂

  15. pardon 4 teker değil 2 teker olacaktı.

  16. o hayranlık şöyle olur moto gp de 2 teker üstünde o yaşta yarışıyor 7 moto gp şampiyonluğu.4 teker üstünde bütün vücudunuzun tüm uzuvları çalışıyor tüm turlar boyunca f1 öyle değil asıl vale ye hayran olmamak na mümkün.gerçek hemde harbi efsane vale.tüm motor sporları dalında.

  17. Schumacher- avatarı

    Zaten 20-30 yaş arasındaki performansını vermesi zor ama ozamandan bu zamana taş çatlasın
    0.2 sn fark etmiştir onu söylemeye çalışıyorum araçtada potansiyel olmayınca birşey olmuyor.

  18. yaş her spor dalında önemli bir faktördür.şimdiki schumacher le genç schumi arasında ciddi hız farkı var ve bu çok doğal.ayrıca doğrudur barichello da yarışıyor ancak onlar da eski dinamizmlerinde değiller bu da gayet doğal.schuminin durumunu şu sekilde özetleyebiliriz onu efsane yapıcak diğerlerinden onu ayıran üstün özellikleri vardı sürüsün öne çıktığı yağmur altındaki inanılmaz sürüs karakteri hızı kurnazlığı araç gelişimine olan ciddi etkisi sürekli kendini geliştirme ve çalışma arzusu hepsinden önemlisi istikrarı ve daha sı bütün bunlar büyük fark yarattı su anda ise yaslı schumi nin o farklılığı ortadan kalktı ama genede rekabetçi olabilecek kadarda iyi bir kumaşa sahip durum ne de olsa f1 in altın ismi durum bundan ibaret.

  19. Schumacher- avatarı

    Schumacher gerçekten dönüşü çok müthiş bir olay ama bu yaş işini bence çok abartıyorlar.

    De la Rossa,Barrichello vs…

  20. Michael Schumacher, aslında şuan bile hala rekorlar kırıyor, ama kimse farkında değil.

  21. avrupa yakası dizisinde burhan repliği vardı bi tane , bi kırmızı ayakkabı görüyodu ve insan olan giymez onu diyodu 🙂 . ben de , insan olan hayran olur ona diyorum :))

  22. Efsane'nin hâlinden efsane anlar.

  23. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    vay beee "The Doctor" Valentino Rossi bile hayran "Red Baron'a" Michael Schumacher'e 🙂

  24. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Ben Ferrarinin yerinde olsam , massa eğer bu sene kötü giderse Rossi'ye bir teklif yaparım..çok büyük bir taraftar kitlesi var Rossinin..Nede olsa Moto Gpnin efsanesi..Rossi Moto Gpden Soğumuş gibi.Yani bu bir şans.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir