BMW Pilotları Daha Fazlasını Umuyordu

yazar:

kategori:
BMW pilotları Robert Kubica ve Nick Heidfeld Türkiye Grand Prix’si sıralamalarında daha iyi bir sonuç beklediklerini kabul etti.
Kubica yarınki yarışa beşinci sıradan başlayacak ve Nick Heidfeld de 9. sıraya yerleşti.
Polonyalı pilot ikinci seansta ikinci en hızlı isim olmasının ardından daha fazlasını umduğunu ancak buna rağmen sarf ettikleri çabadan memnun olduğunu söyledi.
"Sıralama sonucumdan memnunum ve yarın iyi bir yarış olmasını umuyorum. İkinci seansta ikinciliği elde etmemizin ardından daha fazlasını ummuştuk ama yakıt ikmalinin ardından bazı virajlarda aracın dengesi çok iyi değildi ve sürüş zorlaştı."
"Dolu depoyla önden kayma yaşadık. Şimdi verileri analiz etmeli ve nedenini anlamaya çalışmalıyız."
Heidfeld ise işlerin antremanlardakinden daha iyi gittiğini söylese de mutlu değildi.
"Tabii ki 9.luktan memnunn değilim. Ama bugünkü sıralamalarda olumlu şeyler de yakaladım. Antremanlardakinden daha iyiydik."
"Güneş açtı ve bu bana lastikleri ısıtma konusunda yardımcı oldu. Aslında turlarım bana son sektörde zaman kaybettirene kadar gerçekten iyiydi. Yarışta yukarılara tırmanabileceğimizi düşünüyorum."

Yorumlar

  1. heidfield hayalkırıklıgı fernando r28 le daha iyi ıkı yarıstırr fernando bu sene bmw de olsa sampıyonluk adayı olabrdııı sımdıye bır yarıs kazanmıslardı en azndan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir