Basın: Williams, Bruno Senna İle Anlaştı

yazar:

kategori:

İtalyan Autosprint, Brezilyalı kaynaklara atıfta bulunarak Senna’nın bu sene Williams ile yarışacağını yazdı.

Autosprint: “Birliktelik, önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacak.”

Bu durum, daha önceden Senna’nın sponsorlarından da dile getirilmişti.

Autosprint, Senna’nın, OGX dâhil Brezilya’dan 17.8 Milyon $ destek sağladığını belirtti.

Anlaşmaya göre Embratel ve Gilette de sponsorlar arasında.

Autosprint, Force India’nın eski pilotu Sutil’in de adaylar arasında olduğunu ama sponsoru Medion’un parasal destekte düşüşe gitmesinin görüşmelere darbe vurduğunu ifade etti.

Yine resmi olmayan bilgilere göre duyuru, Pazartesi günü yapılacak.


Yorumlar

  1. sennalı lotusu gördük spadan beri.inşallah rubens kalır.

  2. Herkesin fikirlerine saygımız var tabikii de bu arada Rubens twitter sayfasından açıklamış
    twitter friends..I won't be driving the Williams car this year.I wish my friend @BSenna all the best..the future is wide open

  3. Size katılıyorum.

  4. Herkesin kendi fikridir saygi duyarim ama Erbo soyluyor diye bir sey dogrudur diye de bir sey yok hakedip haketmeme goreceli bir kavram herkesin kriterleri birbiriyle ortusmek zorunda degil ben haketmedigini dusunuyorum =)

  5. Ben bunları Erbatur Ergenekona söylemiştim bana Brunoyu savunmuş gibi bişey demişti yani resmen savunmuştu.Bruno F1 koltuğunu hakedecek bir pilot değil en azından maldonadonun GP2 de başarısı var Bruno ne yapmış orada ???

  6. Tüm F1 Camiasına hayırlı olsun resmi Bruno Senna Williams Renault 2012 Driver

  7. Acikcasi ben o koltukta Sutil'i gormek istiyordum ancak Sutil'in gerek mahkemesi gerekse kontrat suresi anlasmaya engel oldu bugun icinde Sutil'in menajeri ile williams yonetimi biraraya gelecekler bu gorusmeden de sonuc cikmazsa Senna Williams kokpitinde olacak! Ne kadar hakediyor? Tartisilir hem de cok tartisilir neden tartisilacagini soyle aciklayim.
    1.Bruno kariyerine siradan bir isim gibi baslamadi (gencliginden bahsediyorum) O soyadi tasiyarak basladi bu populer olmasini sagladi belki de bu soyada sahip olmasa GP2'da bile koltuk bulamayacakti!
    2.Bruno karting gunlerinden bu yana sponsorlar tarafindan cok ciddi bir sekilde desteklendi.Honda'nin son gunleri herkesin malumudur sanirim.O gunlerde Bruno'ya ciddi sponsor getirisine ragmen sans verilmedi ve artik emeklilik gunleri gelmis Rubens'e kaldi koltuk! Koskoca Ross Brawn sponsor getirisine ragmen bir adama 3.pilotluk bile vermiyorsa orada bir sorun ararim(ki takim ciddi manada sermaye gereksinimi duymaktaydi)
    3.F1 kariyeri.. evet HRT ile yarisan birinin performansini biz izleyiciler bilemeyiz ancak sponsor sahibi bir bir pilotun arkasindan HRT cok korkak bir pilot viraja girmeyi dahi beceremiyor tarzinda yorumlar yapip bir nevi takimdan sepetliyorsa iste o zaman bir seyler deme hakki gecer elimize!
    4.Renault kariyeri hakkinda elbette cok buyuk bir degerlendirme yapamayiz ancak Spa'da sunu bunu yapti diye de bir sans hakettigini dusunmuyorum zira siralama turlari basarisini baz alsaydi F1, Trulli sanirim buralarin en buyugu o bir baska diye lanse edilirdi.
    Butun bunlarin isiginda ben 29 yasina gelmis ve o soyad ve sponsorlara ragmen bir baltaya sap olamamis birine bir sans daha verilmemesinden yanayim zira o soyad buyuk bir soyad ve Bruno o soyismi kaldiramamaktadir! Gride gelmeyi bekleyen bunca cevher varken bu hamle sacma bir hamle olur iki soru isareti pilot Williams gibi bir takima yakismaz umarim bugunki Sutil-Williams gorusmesi olumlu sonuclanir!

  8. Hep Rubens kalsın istedim ama olmuyor galiba.Adrian da büyük ihtimalle ceza alacağı için bari petrov olsaydı.Petrov en azından iyi pilot.Bruno Heidfeldin koltuğunu aldıktan sonra acaba daha kimlerin alacak

  9. Bruno Sennaya bu hak verilirse çok mutlu olurum Efsanenin yiğeni üst düzey bir takımda Tam bir kış sezonunu ve tam bir yarış sezonunu hak ediyor. Bruno Sennayı karalayanlar yanılıyor Hrt gibi bir takım da performans değerlendirilmesi yapılması çok yanlış olduğunu düşünüyorum. R31 in kokpitine geçtiğin de Spa da İlk Defa hiç alışık olmadığı Drs Kers Pirelli lastikleri ile yedinci sırayı aldığını unutmayalım Yarış da baka şeyler oldu tabi ayrıca tek yarışlık performansa görede yorum yapılmaz ama en azından Tam bir sezon geçirmeli bu adam.

    Williamsı şuan Forceindia ile eşit görüyorum İkiside Tecrübesi fazla olmayan pilotları seçti bakalım neler olacak. Tabi Bu anlaşma doğru ise…

  10. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    :)))))))))))))))))

    +1

  11. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    Ehtiyarın ötenazi zamanı gelmiş artık

  12. sutil in hapis cezası alma ihtimali var.muhtemelen sir frank williams ve sahara force india bunu gözönüne alarak tercihlerini yaptılar.sutile yazık oldu.hulkenberg (gerçekte hala çaylak ve fazlaca kazaya karışmıştı) di resta karşısında çok zayıf kalacak takımlar klasmanında sahara force india ya sekte vuracak ve williamsıda geçen yıldan daha zor bir sezon bekliyor olacak.hiedfeld ideal bir seçim olabilirdi her iki takım içinde

  13. Geçen seneden hiç bir farkı olmayacak desenize Williamsın yazık hadi sutili geçtim rubens kesinlikle takımda kalmalıydı geri bildirimde çok sıkıntı yaşar bu pilotlarla williams.

  14. elvan dalton avatarı

    Sutil'e lafım yok ama ,Barichello sanki Senna'dan çok çok iyi. Adamlar sanki sponsoru var diye Jeson Tahincioğlu'nu yarıştırıyor. Sponsor destekli pilot olabilirler çok yetenekli olmayabilirler ama bu kadar da yermeyin adamları.

  15. Bu demek oluyor ki Rubens'i 2012 sezonunda göremeyeceğiz. Gerçekten üzücü…

  16. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Bıktım gerçekten şu paralı pilotlardan , 7 yarışta yarıştı senna birşey yaptığını gören oldumu ? Tek yaptığı şey Schumacherin son yarışını mahvetmesi galiba…Williamsın 2 Tane paralı pilotu olacak şimdi..Petrovdan kurtulduk diyorduk allah daha kötüsünü verdi..

  17. deniz kızıl avatarı
    deniz kızıl

    Çok kötü bir tercih yapmış olurlar maldonado-senna ikilisinden hayır gelmez (para gelir o ayrı) ama başarı istiyorsa mutlaka barrichello williams ta kalmalı

  18. yanlış bi seçim, sutil gibi bi pilot dururken senna ile anlaşmakta neyin nesi anlamadım doğrusu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir