Alonso Daha İyisini Yapabilirdi

yazar:

kategori:
Fernando Alonso İstanbul Park’taki sıralamalarda yedinci pozisyonun bekledikleri yer olduğunu kabul etse de daha iyisini yapabileceğine inandığını söyledi.
 
 
İspanyol pilot Fransız takımın Barselona yarışından önceki durumunu işaret etti ve bunun unutulmaması gerektiği konusunda uyardı.
"Bugün kolayca son seansa kalabildik ve yarışa yedinci sıradan başlayacağım. Bu beklediğimiz pozisyondan daha fazla ya da daha azdı ama daha iyisini yapabilirdik."
"Yarın yarışın başlangıcı çok önemli olacak. Ama puanlar için savaşabileceğimizi düşünüyorum. İki yarış önce ne durumda olduğumuzu unutmayın. İlerleme kaydediyoruz, bu kesin."
Takım arkadaşı Nelsinho Piquet ise ilk seansta elenerek zor bir gün geçirdi ve 17. sırada kaldı.
"Sıralamalardaki performansımın ardından tamamıyla hayal kırıklığına uğramış durumdayım. Takım arkadaşım rahatça son seansa kalmayı başarırken ben 17. sırada kaldım. Bu yüzden yarın kolay bir yarış olmayacak ancak elimden gelenin en fazlasını yapmak için çalışacağım."
"Bu akşam mühendislerimle çok sıkı çalışacağım ve yarış için daha iyisini yapmaya çalışacağız."

Yorumlar

  1. evet grosjean renautun yeni alonsosu umarım en kısa sürede piquetin koltugunu ona verrir reno

  2. yasin arkadaşın başından beri söylediği isim olan grosjean, gp2'de gerçekten başarılı bir görüntü veriyor. bence de seneye grosjean renault için iyi olabilir.

  3. gemini haklısın bizim jason yarışsa daha iyi olur valla renoo koltuğunda bir kazma flavio ilk defa hata yaptı pilot seçiminde seneye reno pilot kadrosu %100 değişecek alonso başarısız olursa %100 BMW'ye gidicek nelson zaten kesin şutlanıcak flavio fisico'yu geri getirmeli.

  4. Soyadı Pike olmasa acaba o koltukta yine de oturur muydu? Bence Reno daha iyisini bulabilirdi…

  5. alonsunun yarın ki yarışta daha iyisini yapacandan eminim

  6. nelsonnn sende pilotmusun bee acilen renault grosjeani takıma katsın ne bu yhaa adam f1 pilotumu bisikletçimi belli değilll yha yarısta dısarı cıkar yha sıralamalarda geri kalır artık daha nıye sabredıyosunuz nelsona alonsoya gecmste tanıdıgımız sansı romain grosjeane tanıyalımda gorun nsl bi pilot oldugnu bıktık nelsondna

  7. alonsom sen bu takımda olduktan sonra 2009 da şampiyon oluruz kafa kafaya oynarız senin gibi bir pilot yok bunu herkes bilsin arkadaşlar yanlış anlamasın ben bir erkeğim haaa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir