Marussia da Yeni Aracın Tanıtım Tarihini Açıkladı

yazar:

kategori:

Teknik danışman Pat Symonds’ın, aracın geçen yılki şaseden farklı olarak yepyeni bir tasarım olacağını ancak radikal değişiklikler beklenmemesi gerektiğini söylediği otomobil için takımın McLaren ile teknik konularda birlikte çalıştığı biliniyor.

Autosport’a verdiği özel röportajda Jerez’deki ilk testlere eski otomobil ile çıkacaklarını belirten Symonds, çaylak pilotları Charles Pic’in deneyim kazanmasını istediklerini belirtti.


Yorumlar

  1. Wirth'in tasarımından şimdiye kadar bir cacık olmadığından sözleşmesini iptal ettiler. Şimdi rüzgar tünelinde yepyeni bir araç yapıyorlar.

  2. Branson 2010'da çokça garajda göründü, takımın başındaydı. Ama dediğin gibi 2011'de hiç yoktu. Gözüm hep onu aradı. Şimdilerde uzaya turist göndermekle meşgul sanırım.

  3. Richard BRANSON da 2009 da BRAWN GP sponsoru olmakla birlikte F1 in renkli simalarından biri olmuştu ama 2010 ve 2011 de takım sahibi olmasına rağmen neredeyse hiç görmedim

  4. Bu takımda çok ümit beslediğim Nick WIRTH adında bir adam vardı ne oldu devam ediyor mu?

  5. ben senelerdir bu takımdan bir atılım bekliyorum, artık yapsalar yahu

  6. Bu arada Grosjean takımın pit stop antrenmanlarına yardım ediyormuş 🙂 Sağ arka lastik çıkma galiba 😉

  7. yalnız binek araçla katılsalar daha iyi olacaklarmış gibime geldi 🙂 şaka bi yana gerçekten güzel arabaları var aslında bu firmanında…

  8. Marussia otomobil firmasının Cosworth ile derin bağları var. Bu bağların F1 takımı ile daha da kuvvetleneceğini düşünüyorum. Cosworth motoruna güveniyorum, Mclaren'in desteği ile daha iyi bir yerde olacaklardır. Symonds yeni araca eski araçtan çok çok az şeyin aktarıldığını söylemiş. Pedal yapıları bile değişmiş.

  9. yalnız başlıkla haber arasında 3 satır halinde reklam varmış hurda araçlar yazıyordu hoşuma gitti 🙂 adamlar kendisini bulmuş dicektim 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir