Lotus'un Tanıtım Tarihi de Açıklandı

yazar:

kategori:

Takım 5 Şubat tarihinde yeni otomobilini internet websitesinden tanıtacak ve takımın yeni pilotu Kimi Raikkonen 2 gün sonra Jerez testlerinde yeni aracı kullanan ilk isim olacak.

Takım yeni aracıyla birlikte aynı gün www.lotusf1team.com adlı yeni internet sitesini de tanıtacak.

Sezonun ilk 2 test gününde Kimi Raikkonen çalışmaları yürütecek. Sonraki 2 gün ise Romain Grosjean çalışmaları devralacak.

 


Yorumlar

  1. rocco junior avatarı

    Yani menfaat dünyasını bu haberdeki yorumlarda görüyoruz.Yeterki adamımıza iyi araba ver yoksa canın cehenneme tarzı bir anlayış.Yazık!

  2. aynı fikirdeyim….

  3. Lotus İçin hayırlısı olsun Tüm iyi dileklerim onlarla özellikle'de Romain Grosjean ile. Lotus F1 Team umarım F1 i bir pazarlama platformu olarak görmezler tamamen ve isimlerine yakışanı yaparlar.

  4. evet bende gıcık oluyorum ama tüm yönetime teknik kadro da dahil buna…Renault'un ismini yeterince kirlettikleri için…

  5. Bu test sezonu iki pilot icinde cok onemli zira cok uzun sure ara verdiler.Romain biraz daha sansli en azindan gecen senenin araciyla birkac kez de olsa test yapti ancak ikisininde kis doneminde cok calismasi lazim.

  6. Hadi hayirlisi olsun bakalim, bu takima gicik oluyordum, ama umarim Kimi`ye iyi bir arac verirlerde gicikligimiz sona erer 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir