Berger'e Göre Newey, Başarının Garantisi

yazar:

kategori:

Red Bull ile çıktığı yolda kademeli olarak ön gruba yaklaşılmasını sağlayan ve 2009’daki büyük kural değişikliklerinden faydalanarak zirveye çıkılmasına yardım eden Adrian Newey’in 2012 ve sonrasındaki araçların da üst sıralarda olması bekleniyor.

Auto Motor und Sport’a konuşan Berger: “Adrian Newey ve onun teknik elemanlarına sahip oldukları sürece Red Bull, ya en hızlı araca ya da ikinci hızlı araca sahip olacaktır.”

“Ve araçlarından birinde Vettel olunca ki şimdi daha fazla tecrübeye ve özgüvene sahip, en hızlı ikinci araçla da fark yaratabilir.”


Yorumlar

  1. anti-gereksiz avatarı
    anti-gereksiz

    sizde yararlanın o açıklardan görende açıklar sadece red bulla sanacak. ve ayrıca yeni şeyleri biri bulur başkası geliştirir. bu bir kuraldır. görende sizin takım herşeyini kendi buluyor sanır.

  2. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Bergey sen her şeyi biliyorsun dimi tamm bu adam çok iyi bir teknik adam o bir gerçek ama bunu durdurmanın yolu var ama bunu düşünmemiş ne yani şimdi koskoca f1 de en hızlı aracı sadece bu adammı yapacak_? Çok saçma geldi eğer bu adamı geçemezlerse F1 yazık o kadar bilim nsanı varken bu adam ilk sırada oluyorsa hala f1 de eksiklik var demek mesela 2009 da Brawn gp samp oldu kimin sayesinde Ross Brawn ve ekibinni sayesinde Ama Brawn 2010 söndü şimdi sönme sırası Adrian Neweyde kimse k bakmasın FIA buna zaten engel oldu kural degisiklerien gitti ama faydası olurmu ilk yarisda hatta 2. 3. yarisda belli olacak en hızlı arac kim goricez.! Ama Red bull aradaki 2011 deki gibi olmaz bu bir gercek!

  3. Brawn gp den kopyalanan çift katmanlı dfizörü alıp egzost besleme ile bir motor haritası birde esrarengiz bir sürüş yükseklik ayarlama ve alın size esrarengiz bir araç..

    aslında olay DİFİZÖR, DİFİZÖR VE BESLEME EGZOST İLE

    kural açıklıklarından kaleler yapmak gibi taki bir dalga gelene kadar.

  4. Elinde artık mercedes motoru yok bişey olmaz öyle korkma

  5. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    O değilde bu adam RB da değilken nerdeymiş, şimdi mi kafası daha çok çalışmaya başladı anlamadım ki.

  6. barış özbek avatarı
    barış özbek

    Dayanıklılık limitlendikçe newey in yaptığı araçlar öne çıkmaya başladı.Emin olun ki yine sınırlar eski halde olsa limitini fazla zorlamaktan hızlı ancak yarışı bitiremeyen araçlar ortaya çıkarırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir