Alonso'ya Göre 6.lık Mümkün Olan En İyi Sonuç

yazar:

kategori:
Fernando Alonso altıncılığın Renault takımı için mümkün olan en iyi sonuç olduğunu söylüyor ve elde ettiği sonuçtan memnun olarak ayrılıyor İstanbul’dan.
"Öndeki pilotlardan birinin lastiğinin patlaması bizim için avantaj oldu ve yapmayı beklediğimiz gibi Webber’i geçtim. Aracın yarış içindeki performansından memnunum."
İspanyol pilot McLaren pilotu Heikki Kovalainen’in yaşadığı sorundan avantaj sağladı ve üç puan almayı bildi. Kendisine altıncılığın mümkün olan en iyi sonuç olup olmadığı sorulduğunda "Şu anda evet. Yeni aero paketle iki yarış geçirdik bu arzu ettiğimiz şeydi." cevabını verdi.
"Öndeki üç takım biraz daha rahat ama bir sonraki adımımızın onlara yaklaşmak olması gerekir."
Yarışa iyi bir başlangıç yapan hatta bir ara dördüncülüğe kadar yükselen Alonso start anında risk aldığını çünkü kaybedecek hiçbir şeyi olmadığını kabul etti.
"Bu sene şampiyonada kaybedecek bir şeyimiz yok. Bu yüzden yarışı bitiremezsek ciddi bir sorun olmaz. Ben de risk almak zorundaydım ve bu sefer pozisyon kazanabildim."
Çifte dünya şampiyonu şimdi geçen iki yılda kazandığı Monako’da iyi bir yarış geçirmeyi beklediğini söyledi.
"Göreceğiz. Monako pilotlar için daima özel bir yarış olmuştur. Orada geçen iki yılda kazandım. Bu yüzden orayı seviyorum ve iyi hatıralarım var. Bu yıl bizim için biraz daha karışık olacağınız biliyoruz ama umarım iyi bir performans ortaya koyabiliriz."

Yorumlar

  1. neden satoyu onerıosunkı grosjean buemi parente di grassi gibi ne cevherler var renaultta renault driver development süper calısıyor gelcegın alonsosu romain grosjean bızım en kısa zamanda nelsonun koltugunu alacaktır 2009 da iki mükemmel cevher ve mukemmel bı aracla zirveye donecegımızı dusunyrmmm hayalım ALONSO-GROSJEAN

  2. evet arkadaşlar renault için az kaldı diyorum inşallah önümüzdeki yarışta kendilerini gösterirler ve kanıtlarlar böyle çalışsınlar yeterki

  3. tebrikler alonso. bir alonso taraftarı olarak beni çok mutlu ettin. güzel bir yarış çıkardın. öndeki guruba az kaldı.

  4. Tebrikler Alonso Tebrikler Renault, Orta grubun en arkasindan en onune gectiler, ovguyu hakediyorlar. Bir Raikkonen taraftari olarak kendilerini tebrik ediyor basarilarinin devamini diliyorum. Yalniz Piquet sorununa bir cozum bulmaniz lazim, Sato`yu oneriyorum 🙂

  5. Renault şu anda Toyotayı, Williamsı geride bırakmış durumda. Alonso sayesinde biraz…

  6. sen bu takımda olduktan sonra alomso iyi sonuçlar elde edebilirsin alonsom

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir