BMW Türkiye'deki Sonuçtan Memnun

yazar:

kategori:

BMW motor sporları sorumlusu Mario Theissen, takımının Ferrari ve McLaren ile mücadele edememesine rağmen Türkiye’deki sonuçtan çok mutlu olduğunu söyledi.

Robert Kubica 4. olarak yarışı tamamladı ama Polonyalı pilot, yarışı kazanan Felipe Massa’nın 20 saniye kadar gerisindeydi.

Nick Heidfeld, zayıf bir sıralamanın ardından 5. olarak 4 puan aldı ve takımının klasmanda 2. sırada kalmasını sağladı.

Theissen: "Kalkış konumlarımız 5. ve 9.luğu göz önünde bulundurursak, bugünkü sonuçtan çok memnunum. Her iki piltumuz da kalkışta yer kazandılar"

"Kimi Raikkonen, beklediğimiz gibi ilk piti sırasında Robert’i geçti. Diğer taraftan Nick, ilk piti sırasında 2 yer kazandı. 4.lük ve 5.lik ile 9 puan, takımın bugünkü performansının altını çiziyor."

Teknik sorumlu Willy Rampf de sonucu hoş karşıladı ve 9 puanın yarış öncesinde beklediklerinden fazlası olduğunu söyledi.

Rampf: "9 önemli puan aldık. Bu, 5. ve 9. başlarsanız bekleyebileceğinizden fazlasıdır. Bu nedenle sonuçtan memnunuz. Her iki pilotumuz da herhangi bir hata yapmadan sorunsuz bir yarış geçirdi. Şimdi kendimize güveniyoruz ve Monako’yu dört gözle bekliyoruz"


Yorumlar

  1. Serhad Kahraman avatarı
    Serhad Kahraman

    Bi siz memnunsunuz zaten!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir