Rosberg, Puan Aldığı için Mutlu

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, aldığı puan sonrasında Türkiye’deki yarışta Williams’ın umabileceği en iyi sonucun bu olduğunu söyledi.

Rosberg: "Sonuçtan memnunum"

"Ben Heidfeld’in dışındayken o geniş aldığında kaybetmeye çok yakın olmama rağmen harika bir ilk tur çıkardım. Benim orda olduğumu bilmiyordu. Bu yüzden pist dışına çıkmak zorunda kaldım"

"Geri döndüğümde yerim gitmişti ama sonra 3. virajda Coulthard ve Trulli’yi geride bıraktım. Her turda herşeyimi ortay koydum ve bugün benim için harika bir yarıştı"

"Daha fazlası şu anda mümkün değil. Ama geleneksel olarak aracımıza uyan gelecek iki yarışı dört gözle bekliyorum"

Takım arkadaşı Kazuki Nakajima, Giancarlo Fisichella’nın ilk virajda kendisine çarpması sonrasında bir turdan fazla pistte kalamadı. Japon pilot pitedöndü ama aracı onarılamayacak kadar hasar almıştı.

Nakajima: "Ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. Sadece önümdekileri takip ederek ilk viraja gidiyordum. Çizgimi değiştirmedim ve birden arkama vuruldu. Garaja dönüp sorunu halletmek ve tekrar geri dönmek istedim. Ama aracım çok hasar almıştı. Bu yüzden yarış sışı kalmak zorundaydım."

"Gerçek bir utançtı. Çünkü, Cuma günü iyi bir uzun sürüğ tempomuz olduğunu gösterdik ve yarışta da aynı tempoyu bekliyorduk. Bu yüzden bu öğleden sonra burada iyi iş çıkaramabilirdik"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir