Force India, Kötü Başlangıca Yanıyor

yazar:

kategori:

Force India’nın teknik sorumlusu Mike Gascoyne, takımın iyi bir Türkiye yarışı fırsatının başlangıçta bozguna uğradığını söyledi.

İtalyan Fisichella ilk virajda Williams’tan Nakajima’nın arkasına çarptı. Force India pilotu, Toro Rosso’dan Sebastien Bourdais’in çizgisini iki kere değiştirdiğini ve kendisine gidecek yol bırakmadığını söyledi.

Fisichella o noktada yarışını sonlandırmıştı. Bununla birlikte takım arkadaşı Adrian Sutil ise Bourdais’in takım arkadaşı Sebastian Vettel ile temas yaşadı ve açılış turunun ardından ön kanadını değiştirmek için pite girmek zorunda kaldı. and was forced to pit to replace his front wing after the opening lap.

Sutil yarışı 16. olarak tamamladı.

Gascoyne: "Açıkçası yarışımız, ilk üç virajda çok zor hale geldi. İlk virajda Fisichella dışarı çıktı ve Adrian ön kanadını kaybetti."

"Güvenlik aracı ile birlikte Adrian’ı geri gönderebildik ve onun ilk bir kaç turu iyiydi, özellikle de önündeki grupla devam ettiği orda bölüm."

"Oldukça istikrarlıydı ama mavi bayraklar onun için sallanmaya başlandığında lastik sıcaklıklarını koruması zordu ve bu da son bölümünü çok zorlaştırdı."

"Bununla birlikte, bugün Adrian’ın yarışı bitirmesi kendisi için önemliydi. Şimdi gelecek yarış Monako’ya bakıyoruz, her iki pilotumuzun da iyi performans gösterdiği bir piste"


Yorumlar

  1. tolga soydan avatarı

    fisi ye bak.adamın üstünden atladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir