Webber Tekrar Puan Almaktan Memnun

yazar:

kategori:
Mark Webber Türkiye’den iki puanla ayrıldığı için mutlu. Red Bull pilotu bu sezon üçüncü kez yarışı yedinci sırada bitirdi. 
Webber İspanyol pilot Fernando Alonso ile giriştiği mücadelede Renault pilotunun oldukça güçlü olduğunu kabul etti ve aldığı puandan memnun olduğunu söyledi.
"Aldığım iki puandan memnunum. Çok heyecanlı bir yarış değildi, sadece Fernando’yu zorlamaya çalıştım, bu kolay değildi çünkü o bugün bize göre biraz daha güçlüydü. Onunla biraz daha mücadele edebilmek güzel olurdu"
"Puan almaktan memnun olmamıza rağmen bununla yetinemeyiz. Daha fazlasını istiyoruz. Şu ana kada geçen yıl toplamda eldiğim puanı toplayabildim. Bu yüzden çok iyi iş yapıyoruz."
David Coulthard ise yarışı dokuzuncu sırada bitirdi ve puansız ayrıldı İstanbul’dan. İskoç pilot ayrıca herhangi bir pilotla kazaya karışmadan yarış bitirmekten fazlasıyla mutlu olduğunu da dile getirdi.
"Bugün puanı kaçırdım bu hayal kırıcı. Ama hep çevreme bakındım, hiç tehlike yoktu. Sonunda hiç kimseyle çarpışmadan bir yarış bitirmeyi başardık."

Yorumlar

  1. fernando artık adım adım öne yerlesecek webber sen süper bi pilotsun ama fernandoyla mucadelen kısa surecek inş adım adım ilk 3 e yaklascaz ve yaklasıyrzzda

  2. etrafına bakmayı akıl edince kaza falan olmuyormuş değil mi coulthard? kendi ağzınla da doğruladın bunu.

  3. Red Bull iyi durumda denebilir eskilere göre.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir