Lotus'un Hedefi Dördüncülük

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz iki yılda şampiyonayı beşinci sırada tamamlayan Enstone merkezli takım geçen yıl radikal egzoz tasarımı ve Robert Kubica’nın sakatlığı nedeniyle aradığını bulamamıştı.

Lopez geçen sezonu unutturmak için Kimi Raikkonen ve Romain Grosjean ile gelişim kaydetmek istediklerini söylüyor.

“Güçlü bir otomobilimiz ve pilotlarımız olmasını umuyoruz, ki pilotlarımızdan biri zaten eski bir dünya şampiyonu. Bu sezon daha yukarılarda olup şampiyona için dördüncülüğü hedeflemek mantıklı bir hedef olur.”

“Öte yandan elbette, sonunda Lotus ismine sahip olmaktan oldukça memnunuz. Artık Formula 1’deki bu karışıklığa son verildi.”

 


Yorumlar

  1. Mercedese yakın bir Lotus ve arka arkaya gelen Rai ve Msc yazıları F1e yeterince heyecan katar

  2. o zaman sen rai yi tanımıyon demek ki.

  3. Takımlarda 4.lük için yarış galibiyetine ihtiyacı yok düzenli puan alan pilotlar ve bir kaç podyum 4.lüğü getirir diye düşünüyorum ama Lotus'un sezon içindeki performansı nasıl olacak? Bu bir soru işareti
    .
    Ben Raikkonenden iyi şeyler bekliyorum ama galibiyet çok zor,Redbull Ferrari ve Mclareni hatta Mercedesi performans olarak geçmeleri hiç kolay değil,bence Lotus gelişim sürecinde geri kalmamalı kilit nokta bu gerisi Kimi ve Romain'e kalmış:)

  4. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    Takımlar şampiyonası için bu kadro ile gerçekçi hedef 5-6 lıktır bence.herkes kimiden muthiş işler bekliyor ama bence çoğumuzu hayal kırıklığına uğratacak.f1 2 sene bırakıb sonra gelib galibiyyet için yarışacağına inanmak biraz fazla idealizm ve aşırı raikkonen taraftarlığı gerektirir ki o da kimi taraftarlarında fazlasıyla var.dolayısıyla ben kiminin sezon yarısına kadar 6 lık alacağıa bile inanmıyorum.ondan sonrası allah kerimdir

  5. azıcık iyi olsun kimi için podyum kolay.

  6. 4.lük gerçekci bir hedef ancak kimi daha iyisini yaparak podyuma çıkarak sevindirecektir hepimizi inş.canı gönülden inanıyorum.potansiyel 4 se o 3 yapar çünkü o kimi.

  7. Hadi hayirlisi bakalim..

  8. Valla ben bu araçla 4. lük mücadelesi verebileceklerini sanmıyorum. İlk 10 bile pilotların çok uğraşması gerekecek bence.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir