Boullier: "Kazanan Ruhu Enstone'a Geri Getirmeyi Hedefliyoruz"

yazar:

kategori:

Boullier: “Yenilikler konusunda takımımızın itibarı iyi. Son yıllarda güzel yenilikler getirdik. Bazıları hassastı, narindi ama bu sene de kesinlikle yeniliklerimiz olacak.”

Renault dönemi sonrasında Lotus olarak Enstone kökenli takımın ilk aracı olan E20’de geleneksel siyah-sarı renkler korundu; yeni sponsor Unilever’in markaları Rexona ve Clear öne çıkarıldı.

Bununla birlikte Lotus, başarı için 2007 şampiyonu Kimi Raikkonen ve GP’ şampiyonu Romain Grosjean’ı takıma dâhil etti; yedek pilot ise Jerome D’Ambrosio oldu.

Boullier, önceliklerinin, Enstone’a, Benetton ve Renault zamanlarındaki şampiyonluklara atıfta bulunarak “kazanan ruhu” getirmek olduğunu ifade etti.

Boullier: “En büyük umudum, açıkçası pozitifliği tekrar geri getirmek ve bu takımın yeniden gridin önünde yer almasını, bunun uzun bir süre devam etmesini sağlamak.”

“Ayrıca Enstone’daki insanların hayatlarından keyif almasını sağlamak ve motor sporlarıyla F1 için olan tutkularından keyif aldırmak”

“Endişemiz, bir şeyi bekleyemediğiniz ya da kontrol edemeyeceğiniz bir şekilde yanlış yapmamız; bunun bu süreci yavaşlatmasıdır.”


Yorumlar

  1. team spirit 2006 daki sloganları :)))

  2. Tak Tak Tak… 😀

  3. eeyy ruuuhhhh geldiysen üç kere vuurrr 😀 😀 😀

  4. The car is outwardly one of the more traditional designs unveiled so far, though it features the stepped nose design now commonplace, and reverts to a traditional exhaust layout – as mandated by the 2012 regulations – after last year's experiment with a forward exiting exhaust. Team boss Eric Boullier hinted that the design featured plenty of subtle innovations.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir