Schumacher, Raikkonen'in Dönüşünden Çok Mutlu

yazar:

kategori:

Jerez’de konuşan Schumacher “Onun için mutluyum, çok mutluyum.”

“Daha ilk gün ve bakalım 3 günün sonunda ne olacak. Ardından zamanları daha iyi karşılaştırabiliriz. Ancak takım ve onun için gerçekten mutluyum.” 

“Gridde bu kadar çok dünya şampiyonu olması harika. Hepimiz için iyi bir şov olacak.” dedi.

Schumacher en son 2006 sezonunda emekli olmadan önce Kimi Raikkonen’e karşı yarışmış ve daha sonra koltuğunu Fin sürücüye devretmişti.

 


Yorumlar

  1. bende çok memnunum 🙂

  2. Ben bahsettiğin gibi düşünmüyorum Alonso konusunda. Evet, eskiyi düşününce kızdığımız şeyleri hatırlıyoruz ama Alonso'nun en olgun döneminde olduğunu ve Schumi konusunda söylediklerinin de samimi olduğunu düşünüyorum. Alonso Schumi'den sonra gridde en beğendiğim pilot ve başarılı olmasını isterim…

  3. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Şumi için kiminin dönmesi iyi oldu.Şu geri dönüş uzmanı eski pilotların ilgileneceği yeni birisi var artık.Şimdi gözler raikkonenin üzerinde olacak.Eski pilotlar şumiyle uğraşmaktan vazgeçip raikkoneni takip edecekler.Acaba raikkonen geri dönerek hata mı yaptı alışabilecek mi gibisinden konuşmalar yapıp gündeme gelmeye çalışacaklar.Bu yöndeki dikkatlerin kimiye çevrilmesi elbette şumiyi rahatlatıp sevindirecektir.Yoksa olayın sevgiyle alakası yok..Baksanıza Alonso 2 senedir Şuminin dönmesine övgüler yağdırdı da ne oldu.Halen eskileri deşip duruyorsunuz.

  4. Umarım senin onu sevdiğin kadar Kimide seni sevip saygı duyuyodur. En azından ben öyle olduğuna inanıyorum.
    Button-hamilton gibi gereksiz cümleler kurmadı, Alonso gibi değişik demeçler vermedi hakkında.
    Yıllarca Ferraride beraber yarışmanızı diledim ama olmadı. bu yıl güzel bir şov sergilemenizi ve hem sizin hemde taraftarlarınızın gönlüne göre bir araca sahip olmanızı diliyorum.

  5. relax 😀

  6. İkisinin yarıştığı dönemde şüphesiz en heyecan verici pilotlardı, zaten biri efsane onu konuşmaya gerek yok ama onun olmadığı dönemde F1 izlememin tek sebebi Kimi idi. Şimdi tekrar ikiside pistte ve bu gerçekten heyecan verici.

  7. fiatların hoşlanılacak yanı yok zaten. alfa romeolara bakabilirsin. gerçekten kaliteli araçlar. hem de fiat üretiyor 🙂

  8. Bu adam sürmeyi sevmiyorsa ben de şarapsızım.Hem de bütün şampiyonları pistte görmek ve hepsine karşı yarışmak istiyor. Macera eğlence ne ararsan efsane de

  9.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Laf aramızda Fiat otomobillerinden pek hoşlanmam 😀
    Alman otomobillerini tercih ederim.

  10. The Schum, Kimiyi sever.

  11. Helal olsun sana Efsane, gercekten icten soyledigine inaniyorum, bazilari gibi politik olmadigina. Adamsin.

  12. video için sağolasın, unutmuştum bunu.

    bu arada fiat'ın en iyi aracının bravo olduğuna hala inanamıyorum 🙂

  13. Ah efsanem sen de tam anlamıyla bir dönebilsen F1'e, takım sana adam gibi bir araç verebilse, bizler de mutlu olacağız hem de çok mutlu!

  14.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Ferrari günlerinden bir hatıra.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir