"Williams Artık Farklı Bir Takım"

yazar:

kategori:

Venezüellalı pilot bugün attığı 25 turun ardından şunları söyledi:

“Her şey geçen sene olduğundan farklı durumda. Burası Formula 1, daima gelişirsiniz. Ama biz işimize daha fazla konsantre olmuş durumdayız, yeni çalışanlarımız var ve takım çok iyi işliyor. Her şey tamamen farklı.”

Takımdaki değişikliklerin teknik ekipte yaşanan değişikliklerin ötesinde olduğunu belirten Maldonado, “Otomobil tamamen farklı. Artık elimizde geçen senekinden çok daha iyi bir araç var.”

“İlk turda otomobilin dengesinin ne kadar iyi olduğunu gördüğümde şaşırdım. Yakıt yükümüz fazlaydı ve yüzde yüz zorlamadık ama ilk izlenim aracın iyi çalıştığı yönünde.”

“Her şey geçen sene olduğundan çok daha yoğun geçiyor. Herkes sonuna kadar zorluyor ve artık takım olduğumuzu daha fazla hissediyoruz. Biz pilotlar da fabrikada daha fazla vakit geçiriyoruz.”

“Bu sene daha fazla sorumluluğum var ama herkes elinden geleni yapıyor. Artık iki genç pilotumuz var. Ben bu sene iyi iş çıkaracağımıza inanıyorum. Yeniden rekabetçi olmamız gerek. Bunu yapabilmek için de her şeye sahip olduğumuzu düşünüyorum.” diyor.


Yorumlar

  1. Evet bir efsaneyken şampiyonluklar için yarışırken artık paralı pilotlar yarıştıran bir orta sıra takımına döndü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir