Webber'e Göre RB8 Oldukça Rekabetçi

yazar:

kategori:

Red Bull’un performansından memnun olduğunu söyleyen Webber, rakipleri Ferrari, McLaren ve Mercedes’in de güçlü olacağını, bu yüzden sıkı çalışmaya devam etmeleri gerektiğini ekliyor.

“Geçen sene kış testlerinde aracımız oldukça rekabetçiydi, bu sene de öyle. Ama Ferrari ve McLaren’in de güçlü olacağının farkındayız. Mercedes de henüz yeni aracını hazırlamadı ama Barcelona’da onu da göreceğiz.”

“Biz iyi sonuçlar almaya hazır olduğumuzu hissediyoruz ama gelişmeye devam etmek zorundayız. Genel olarak şu anda araçta karşılaştığımız kötü bir sürpriz yok.”

Webber iyi performansı rağmen RB8 üzerinde yapılması gereken işler olduğunu söylüyor.

“Bugün yapacak çok işimiz vardı, hepsini de tamamladık ama her zaman daha fazlasını istiyorsunuz.”

“Yeni düzenlemeler neticesinde aracın konsepti biraz değişti. Geçen sene başa güreşen takımlar açıkları çok iyi yorumladı ve şimdi reset butonuna basıp yeniden başlıyoruz.”


Yorumlar

  1. şerzinger gacı yı yine kaybettik desenize 🙂 nasılda cilveli cilveli umursamaz gülüyor 🙂

    sutil'den gelsin: o hamilton akıllı olsun akıllı 🙂

  2. avustralyada kazan artık dostum.

  3. avustralyada kazan artık dostum.

  4. F1 Camiasına göre de çok rekabetçi gerçekten de Rb8 güçlü olacak gibi. Güzel mücadeleler yaşayalım yeter Yarın Şampiyon kokpitte bakalım o ne diyecek.

  5. ben redbulun değilde webberin kendi evinde sadece webberin hızlı olmasını vede kazanmasını istiyorum.2009-10-11. şimdi 12 bu dördüncü ve son şansı bence.mutlaka ama mutlaka kazanması gerek.rubensin interlagos kabusuna dönmeden elini çabuk tut mark.

  6. Newey'in ve ekibinin tasarımları dayanıklı olduğu sürece şampiyon oldular. Williams'ta da bu böyleydi, Mclaren'da da, ve tabi ki Red Bull'da da.

    Tabi ki bu araçların Villeneuve, Hill, Hakkinen, Raikkonen ve Vettel gibi pilotların altında olması da şampiyonlukların temel unsuru. Her ne kadar Raikkonen Newey tasarımı bir araçla şampiyon olmamış olsa da zamanındaki Mclaren aracı ve Mercedes motorları dayanıklı olsaydı şuminin 1-2 şampiyonluğunu %100 elinden alırdı.

    Red Bull çok değil, geçen seneden beridir iyi bir yolda, bakalım nasıl devam edecekler.

  7. *on değil onu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir