Mercedes, W03'ün Lansman Tarihini Doğruladı

yazar:

kategori:

Geçen haftaki Jerez testlerine geçici araçla katılarak yeni aracın rüzgar tüneli zamanını arttıran Mercedes, 2. testlere yeni otomobille katılacak.

Yeni araç 21 Şubat sabahı 9:20’de pit alanında tanıtılacak ve saat 10:00’da testlere başlayacak.

Yeni aracı ilk kullanan isim Schumacher olacak. Schumacher salı ve perşembe günleri, Rosberg ise çarşamba ve cuma günleri çalışacak.

 


Yorumlar

  1. hadi hayırlısı beyler.

  2. Arkadaşlar haberde yazmıyor ama "Bu arada son günler Formula 1 basınında en çok konuşulan konulardan birisi de Mercedes'in aracını ikinci testlere kadar saklamak istemesinin sebebinin yeni ve devrimci bir ön kanat tasarımı olduğu. Yeni ön kanatın geçtiğimiz hafta W02'de kullanılan yeni versiyon ön kanattan farklı özelliklere sahip olabileceği belirtiliyor." Şimdi çok merak ettim bee 🙂 Bide Arkadaşlar facedeki trf1.net grubu bir video paylaşmıştı geçen günlerde emre tilev 2007 ispanya gp yi anlatıyordu bu kadar kötü olamaz ya o adam futbol için futbolun serhan acarı anlatım olarak öyle ama F1 e gitmez bence

  3. brawn'ın honda yıllarını hatırlatırım.

  4. sercanmercedesAMG avatarı
    sercanmercedesAMG

    bence yapılan açıklamaların hepsi birer taktik ve araçlarının iyi olduğu anlaşılmasın yaptıkları yapacakları yeniliklerin kopyalanmması içindir, ross brawn gibi bir adam senelerce ferraride schumacher'i tahtta tuttu yaptığı çalışmalarla ve 2009 da button'ı şampiyon yaptı (2009 da brawnGP neredeydi? redbull nerede ? ) ve 2010,2011 sezonunda mercedes gibi f1'in en güçlü motoruna sahip araçla iki yıl üst üste başarısız olmak onunda gururuna çok dokunmuş olmalı ve kariyerinde belkide geçirdiği en kötü iki sezonu geçirmiştir ve artık brawn ismine yakışır bi şekilde ve f1'in en başarılı pilotuyla ve onunla çok iyi bir iş çıkaran rosberg ile her yarışta podyum kovalamak için birşeyler yapmak zorunda ve yapacağına hatta yaptığına ve bunu ilk yarış ve sonrasına sakladıklarından eminim,ŞİMDİDEN MERCEDESAMG GP 'YE MEKANİKERİNDEN TAKIM PATRONUNA KADAR HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM ..

  5. Bu yıl için hepimizi ümitlendirecek açıklamalar ve gelişmeler oldu umarım beklentilerimizi karşılayan aracı yapmışsınızdır.
    Gerçi Schumi yarış kazanacak aracı yapabileceğimizi sanmıyorum dedi ama onuda şaşırtarak yarış kazanabilecek bir araç verirsiniz.

  6. sercanmercedesAMG avatarı
    sercanmercedesAMG

    son bir hafta şaşırtın hadi herkesi ..

  7. elvan dalton avatarı

    Dağ fare doğuracak gibi geliyor. Umarım yanılırım da Şumi'ye hakettiği aracı verirler.

  8. kasım ali aytekin avatarı
    kasım ali aytekin

    Hadi hayırlısı inşallah bu sefer adına yakışır bir araç olur hiç değilse podyum mücadelesinin içinde olur Ross amca hadi artık utandır bizi 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir