Senna: "Barselona'da Nerede Olduğumuzu Daha Net Görebiliriz"

yazar:

kategori:

Sezon öncesi 3 toplu testin ilki olan Jerez’de takımların büyük çoğunluğu 2012 aracıyla çalışmıştı.

Testlerin en yoğun pilotlarından biri olan Brezilyalı pilot, 250 tur atmış ve 23 pilottan 15. hızlı isim olmuştu.

Bununla birlikte Senna, takımının orta grup içinde yer aldığını düşünse de net bir şey söylemenin de zor olduğunu ifade etti.

Senna: “Söylemesi zor. Herkesle aynı test prrogramını uygulamıyoruz”

“Orta gruptakilerle birlikte olduğumuzu düşünüyorum ama gerçeği ancak Barselona’da, insanların daha doğru düzgtün denemeler yaptığı yerde göreceğiz”

“Güçlü bir platformumuz olduğunu düşünüyorum. Yön olarak yapmak istediklerimiz açısından birkaç fikrimiz var ama biliyorsunuz her pist farklı. Araçların davranış şekli açısından Jerez eşsiz bir pist. Bu yüzden elbette Barselona’ya gidip geleneksel pistte daha fazlasını öğreneceğiz”

Williams pilotu, Jerez’deki çalışmaların ardından yeni aracın Barselona’da daha güçlü olacağına inanıyor.

Senna: “Lastik istikrarını yüksek ve yavaş hızlarda geliştirme üzerine çok deneme yaptık. Her bir testte amacımız vardı ve aracı daha iyi tanıdık. Jerez’de asıl amaç buydu”

“Ve şimdi Barselona’ya giderken, aracı daha iyi tanıyoruz; eğilimi biliyoruz. Bilinmesi gereken en önemli şey, bir sorunla karşıltığımızda gidilecek doğrultu”


Yorumlar

  1. aynen katılıyorum.eğer william düzgün bir yaparsa sennanın kabiliyeti ile zirveye çıkacaktır.hııh maldonadomu arkalarda nal toplıyacaktır.

  2. Doğrudan bir pilot taraftarı değilim ama şu Williams takımını bundan sonra kim kalkındırırsa o pilotu tutacağım. Söz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir