Lotus, Sezona İyi Başladıklarını Saklamıyor

yazar:

kategori:

Enstone kökenli takım, Kimi Raikkonen ile ilk günde en iyi dereceyi elde etmiş; Romain Grosjean da geçen haftayı, 2012 araçları arasında en iyi turla kapatmıştı.

Jerez Testlerinde Kim Ne Kadar Mesafe Kat Etti?

Jerez’deki Testlerde Pilotların En Hızlı Turları

Jerez’deki çalışma miktarı hakkında konuşan Allison: “Çok memnun edici. Çünkü garajda değil pistte çok fazla zaman geçirdik. Geçen sene tersiydi. Bu yüzden çok iyi oldu”

“Diğer herkesten çok daha fazla tur attık. Bunun çok ama çok yardımcı olacağını düşünüyorum. Araç çok iyi çalışıyor görüntüsü verdi. Oldukça mutluyuz”

Yeni araç E20, daha şimdiden rakip takımların ve taraftarların ilgisini çekti; övgülerini aldı. Allison, yeni araçla iyi bir başlangıç yaptıklarını kabul ediyor ama buna kapılıp rehavete kapılmayacaklarını ifade ediyor.

Allison: “Geride olmayacağız; işler olumlu görünüyor.”

“Pit yolundaki herkes bunun mesele olmadığını söyleyecek ama keyif veriyor; güzel bir dedikodu. Herkes, diğerlerinin neler yaptığını tahmin etmeye çalışıyor ve biz de aynı şekilde. Ama dürüst olmak gerekirse Melbourne’e gitmeden bunun pek fazla anlamı yok”

“Sadece bu aracı ve bu aracın içeriğini düşünüyoruz. Daha ilk turundan itibaren iyi davranışlar sergilediği için şanslıyız. Sadece mekanik açıdan değil; ayrıca her iki pilotumuz çok çabuk şekilde iyi hislere sahip oldu”

Allison, Grosjean’ın ortaya koyduğu performansı da övdü.

Allison: “Romain, işe başlar başlamak çok ama çok hızlı göründü. Çok iyi bir pilot kadromuz var. Sanırım Romain, Kimi (Raikkonen) gibi bir takım arkadaşına sahip olduğu için şanslı. Kendisini değerlendirme adına referansı var”


Yorumlar

  1. kendilerini birşey zannediyorlar. sezon sonunda en iyi ihtimalle 5. olucaksınız markalarda. neyin havasını yapıyorlar anlamıyorum. en fazla bir iki podyuma girersiniz.

  2. bu kadar övgüden sonra rehavet kaçınılmaz gibi.daha sezonu görmeden nerdeyse şampiyonluğa oynamaya başladılar.deereyi görmeden paçayı sıvıyorlar.

  3. Aynı bir yurtta ya da askeriye de bir kişinin bir şey uydurması ve sonrasında aynı yalana kendisininde inanmasına benzer(benzer diyorum!) bu lotus çularda milletin gazına gelip araçlarının şampiyonluğa oynayacağına inanmaya başladılar gibi:)sürekli övünmeler..
    Tam bir komedi,adamların her gün biri sırayla kendilerini övüyor.Artık sıkılmaya başladık lotus ve Rai'nin günlük maceralarından kardeşim yaa:))(raikonnen ciler alınmasın ben habercilere kızıyorum)

  4. Geçen sene testlerde MGP de iyi durumdaydı ama 4. oldular. Bence 3. yarıştan sonra nerede olduklarına bakmak gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir