Ricciardo: "Red Bull'dan Ekstra Baskı Yok"

yazar:

kategori:

Toro Rosso, eski sürücüleri Buemi ve Alguersuari’nin Red Bull’da yarışacak kadar iyi olmadıkları gerekçesiyle gönderip yerlerine Ricciardo ve Vergne’yi getirdi.

Ricciardo “Performans gösterme konusunda baskı hissediyorum ancak bu sadece Red Bull’dan gelmiyor. Kendimden de bu baskıyı hissediyorum. Ve sadece bu sene değil, 4-5 sene önce Red Bull’a katıldığımdan beri bu baskıyı hissediyorum.”

“Ancak ondan önce bile kendime baskı uyguluyordum ve Red Bull tarafından farkedilmeye çalışıyordum. Bu yüzden tüm kariyerim boyunca öyle oldu. Temel olarak her sürücü, bu seviyeye gelmek için kendisine baskı uygular.”

“Belki Red Bull’dayken daha fazla baskı oluyordur ancak şampiyon olmak istiyorsanız o zaman iyi performans göstermek zorundasınız. Eğer iyi performans göstermiyorsanız ve şampiyon olmayı hak etmiyorsanız bir nedenle gönderilirsiniz. İçerisinde bulunduğumuz sektör böyle.” dedi.


Yorumlar

  1. Jarno Trulli avatarı

    Belki Buemi–Ricciardo, Algersuari-Vergne değişikliğidir 🙂

  2.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Buemi-Vergne değişikliğini anlarım ama Algersuari-Ricciardo değişikliği tam bir fiyasko.

  3. göreceğiz busene radbullu hakeden varmı.ama benim teorime göre takım seneye kimiyi alacaktır.redbulun wrcden ortağı olduğunu herkes bilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir