Fry – Barrichello ile Henüz Sözleşme İmzalamadık

yazar:

kategori:

Honda takımı, Rubens Barrichello ile önümüzdeki sezon için herhangi bir sözleşme imzalamadıklarını dile getirdi.

Pazar günü 257. yarışına çıkan Brezilyalı pilot, Formula 1 tarihinin en deneyimli pilotu ünvanını elde etmiş oldu.

35 yaşındaki Barrichello, Türkiye’de yapmış olduğu açıklamada kariyerinin 300. yarışını görmek istediğini ve devam edeceğini belirtmişti. Bu da kendisinin sadece 2009 için değil, 2010 için de bir takımla sözleşme imzalaması gerektiği anlamına geliyor.

Ancak Honda takımı CEO’su Fry, Barichello’nun kalıp kalmayacağı yeteri kadar hızlı olmasına bağlı diye konuştu.

İngiliz’in Reuters’a verdiği demeçte, "Eğer hızlı olabilirse gelecek yıl da bizimle olur; ancak olamazsa kendisiyle yollarımızı ayırırız.Bu kadar basit " dediği öğrenildi.

Ayrıca Fry, Barrichello’nun şuanda Honda takımının hedefleri doğrultusunda yeteri kadar hızlı olduğunu da sözlerine ekledi.

Fry, kontrat görüşmelerinin henüz başlamadığını ve şimdi öncelikli düşünmeleri gereken noktanın bu olmadığını söyledi.

Nick Fry, "Pilotumuzla iki buçuk yıldan bu yana beraber çalışıyoruz ve istediğimiz zaman bu kontrat meselesini kolaylıkla halledebiliriz. Bu konunun bu kadar uzun süre tartışmaların odağı haline getirilmesine gerek yok" dedi.

 


Yorumlar

  1. biz onlara piqueti verelim onlarda buttonu bize versınn süper olurr:D

  2. tunç ayoğlu avatarı
    tunç ayoğlu

    artık emekli olması gerekir F1e vermesi gereken herşeyi verdi ve bu andan sonrada patlama yapamayacagına göre yeni gelecek pilotların önünü tıkamaktan başka bir şey yapmıyor

  3. Barrichello'nun ipi cekilmis gibi gorunuyor, Sato`yu tekrar geri getirebilirler, ayrica ortalikta bu kadar hizli genc pilot varken Barrichello'ya ihtiyac duymayabilirler, nasilsa tecrube konusunda Button gibi bir pilotlari var..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir