Ecclestone: ''Hamilton Belki de McLaren'dan Ayrılabilir"

yazar:

kategori:

 

Hamilton,Woking kökenli ekiple halen devam etmekte olan Milyon Paundluk kontratın son yılında. İki tarafta uzun süreli ilişkilerini devam ettirmekte gönüllü olduğunu gösterdi ama yeni bir anlaşma için acele edilmiyor.

Sadece 2008 de birinciliği kazanan Hamilton ve McLaren’in hataları son iki sezonda Red Bull ve Sebastian Vettel’e fırsat verdi.Bu durum Hamilton’ın kararını geciktirme sebebi olarak görülüyor.

Ecclestone’a 27 yaşındaki sürücünün McLaren’daki kariyerini sona erdirip erdirmeyeceği sorulduğunda:”Bu konuda şüpheliyim” cevabını verdi.

“Bence bu yıl yeterli performansı olmazsa, belki de harekete geçip başka bir yeri düşünecek; belki de takım onun harekete geçmesini bekleyecek.”

Ecclestone geçen yıl Hamilton’ın Simon Fuller’in XlX Entertaiment Menajerlik şirketine katılma kararını eleştirdi ve McLaren sürücüsünün kararı hakkında “felaketti” yorumunda bulundu.

F1’in patronunun hislerinin aksine Hamilton vasat geçen sezonun sezonunun ardından daha pozitif, ancak tekrar menajerlik ekibi üzerinde şüpheler barındırdı.

Ecclestone: “Onunla konuştum.”

“Bence daha fazla odaklanmış.Fakat çevresindeki insanlarla ve sözde menajeriyle aynı fikirde değilim.Onun ihtiyacı bu tür bir menajerlik değil”

 


Yorumlar

  1. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    HyperioN, bay e parayı çok seviyor ama doğruları da söylediği oluyor.Mesela menejerlik şirketini eleştirmiş…Bu arada yeni nickin enteresan olmuş.

  2. Off Ecclestone ya. Şu yaptığın açıklamaya bak. Sırf reyting düşünen para düşünen adamsın herkes biliyo zaten. Şimdi de gelmiş neler diyo yine..Zaten Hamilton ile ilgili bir açıklama yaparken gidip te sonunda Schumi'nin de podyuma çıkmasını isterim bu sene demenle yine : Rayting artsın ! Rayting artsın ! Paralaaaar !! Paracıklaaaar ! demenin kibar yolu olucak bi açıklama yaptığını ispatlamışsın..

  3. bir kaç sene sonra yok olacak takımmı kurallar hala bizim lehimize

  4. aslında senin mantığına göre bakarsak williams'ı da katman gerekiyor fakat williams'ın durumu ortada. söylediğin iki takımın sonunun da williams gibi olmayacağını nereden biliyorsun? bence "williams'laşmaya" başladılar bile 🙂

  5. mclarenci mp4  avatarı

    adamın işi gücü yokda bikaç sene sonra yok olup gidecek yeni yetmelerde mi yarışacak. Büyük pilotlar iki takımda yarışır. Onlarda belli.

  6. he.sen cartayı çekince yada nalları dikince yada tahtalı köye muhtar olunca yada dört kolluya binince olur olur hele o gün gelsin belkide ayrılabilir :))

  7. Redbull da görmek güzel olur Hamilton'u

  8. "ayrılmalı" diye bir ifade göremedim.başlık "ayrılabilir" olmalıydı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir