Allison, Yeniliklere İzin Veren Patronlarına Teşekkür Ediyor

yazar:

kategori:

Geçen sene Renault adıyla yarışan Lotus, başta iki podyum elde etmelerine rağmen yenilikçi önden çıkışlı egzozla gelişim kaydedemediklerinden zorlu bir sezon geçirmişti.

Dolayısıyla takım Patronu Eric Boullier’in 2012’de daha muhafazakâr bir araç istemesi gayet doğal karşılanabilirdi ama yeni araç E20, yine yeniliklere açıktı ve sezon öncesi testlerde birçok defa günün en hızlı turlarına imza attı.

Auto Motor und Sport’a konuşan Allison: “Patronuma sadece teşekkür edebilirim”

“Bizden muhafazakâr bir araç istemek için nedenleri vardı ama onun yerine, yenilikçi olmaya devam etmemiz için bizi cesaretlendirdi.”

“O şekilde doğru şeyler yapabilirsiniz ama yanında çok da risk barındırır”

Şimdiye kadar takımın karşılaştığı en büyük sorun, ilk Barselona testlerinden istifade edememelerine neden olan süspansiyon sorunuydu.

Bu sorun hariç kış dönemi Lotus için ümit verici geçti.

Auto Motor und Sport’a göre E20’nin gücü, aracın altında, aerodinamik açıdan etkili titiz bir çalışmada saklı.

Allison: “Hava direncini arttıracak her şey, sistematik olarak ortadan kaldırıldı”


Yorumlar

  1. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Konuş bakalım James efendi göricez hünerlerini ferrari gerçek tasarımı çıksın ortaya o zaman goricez halinizi şimdi ötmek serbest sadece çinden sonra ferrariyi izleyin, O zaman gelişim yarışında kim daha iyi goricez 2010 hatırlatayım tekrardan size ders olsun… Bu sezon tehlikeli çok takım var ancak Ferrari çok farklı bir araçla sezona girdi sorun yasamaları çokl doğal bakalım sizler dayanıklılık konusudna nek adar iyisiniz göricez. aracın ayrı yodla kalıyorsa hızlı olsa ne yazar jamer efendi goricez sizleri az kaldı.

  2. Aracın yavaş ise muhafazakar olamazsın.

  3. sezonun flaş takımı olacaklar dolayısıyla çoğumuzun beklediği iceman de.lotus da tüm takımlardan farklı olan bir şeyler var.
    Allison: "Hava direncini arttıracak her şey, sistematik olarak ortadan kaldırıldı" bu sadece bir tanesi fazlasını saklıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir